Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μαρία Θεοχάρη: Με στραμπούληγμα στο πόδι έφυγε χθες από τη Βουλή


ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ;;

"Εφυγα μέσα στο σκοτάδι σαν κυνηγημένη. Πάτησα μια πέτρα και στραμπούληξα το πόδι μου. Όταν έφτασα στο σπίτι μου, ήμουν διαλυμένη. Μα το Θεό, θα τα παρατήσω όλα»"...



Είναι η μαρτυρία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Θεοχάρη, η οποία «φυγαδεύτηκε» χθες το βράδυ δια του Εθνικού Κήπου, την ώρα που οι χιλιάδες «Αγανακτισμένοι» είχαν κλείσει τις εξόδους του κοινοβουλίου.

Η κ. Θεοχάρη έλεγε χαρακτηριστικά στους συνομιλητές της: «Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα χρειαζόταν η βοήθεια των πυροσβεστών, των αστυνομικών και των κλεφτοφάναρων για να μπορέσω να φύγω από τη Βουλή, χωρίς να φάω τη μούντζα της αρκούδας».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιλογή σας, επιλογή μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Ax ti krima!!! eseis mas exete strambouliksi ohi mono to podi ala tin zoi mas!
KKe pali eisastan proklitiki,me tis limouzines sas pou plironi o ellinikos laos.NTROPI & PALI NTROPI!!!

Ανώνυμος είπε...

όχι άλλα δάκρυα για την Μαρία!

Ανώνυμος είπε...

ποσο λυπαμαι... ή μάλλον ποσο ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

πω πω τη ζημια!!!! ω θεε μου!!!! ε λοιπον ας ασχοληθουμε με το τρομαχτικης εκτασης τραυματισμο της μαριας!!!! ας κανουμε καμια εκμπομπη!!! εδω μιλαμε για καταλυση της δημοκρατιας!!! εδω μιλαμε για δολοφονικα χτυπημα αστραγαλου!!!! σκοτεινα κεντρα τα εβαλαν με τη μαρια, χεστηκα για το μνημονιο λοιπον....αυτο που πρεπει να ασχοληθει η κοινωνια σημερα ειναι ο αστραγαλος της μαριας.....της ασχημης!!