Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Οι «Αγανακτισμένοι» της Κορίνθου κατέλαβαν το δημοτικό συμβούλιο της πόλης

Την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου κατέλαβαν οι«Αγανακτισμένοι» πολίτες της πόλης, που από την πλατεία πήγαν στο δημαρχείο την ώρα που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο και ζήτησαν από το προεδρείο να τους παραδώσει την αίθουσα και από τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους.

Προς στιγμήν προκλήθηκε αμηχανία και ένταση. Όμως στο τέλος, η συνεδρίαση διακόπηκε, αποχώρησαν από τις θέσεις τους οι δημοτικοί σύμβουλοι κι ο δήμαρχος και οι «Αγανακτισμένοι» κατέλαβαν τις θέσεις τους, ενώ ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός και αρκετοί σύμβουλοι παρακολουθούσαν από τις θέσεις του κοινού.

Οι «Αγανακτισμένοι» πραγματοποίησαν γενική συνέλευση κατά την οποία συζήτησαν για το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Παράλληλα, αναφέρθηκαν και στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη της Κορίνθου, ενώ αργά το βράδυ αποχώρησαν.....

Σήμερα οι «Αγανακτισμένοι» της Κορίνθου θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι στα Περιβολάκια και στη συνέχεια θα κινηθούν προς την Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση του Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: