Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Πάγκαλος: "Εχω πει πολλές βλακείες τελευταία"!!


ΕΛΑ ΡΕ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;

"Οι σώφρονες δεν πρέπει να μιλάνε γιατί κινδυνεύουν να πουν βλακείες. Κι εγώ τον τελευταίο καιρό έχω πει αρκετές και δεν χρειάζεται να προσθέσω κι άλλες..."

Σε ποιον ανήκουν αυτά τα λόγια; Μα στον... αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, που σε μια έκρηξη... αυτογνωσίας, απάντησε με αυτόν τον τρόπο στους δημοσιογράφους που του ζήτησαν να κάνει ένα σχόλιο για την πολιτική κατάσταση...



στο περιθώριο των εγκαινίων του ελληνικού περιπτέρου στην 54η Μπιενάλε της Βενετίας που φιλοξενείται στα Giardini della Biennale.

Όπως αναφέρει η απεσταλμένη του «Βήματος», ο αντιπρόεδρος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στα επίσημα εγκαίνια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το πρωί. Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσε η απουσία από τη Βενετία του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος αναμενόταν να εγκαινιάσει το περίπτερο. Στην τελετή παραβρέθηκε η ελληνίδα καλλιτέχνης Διοχάντη, η οποία δημιούργησε την εγκατάσταση του περιπτέρου Beyond Reform σε συμπαραγωγή με το υπουργείο Πολιτισμού.

Ο κ. Πάγκαλος ανέφερε πάντως ότι «στην τέχνη πάμε πολύ καλά» αλλά παραδέχθηκε ότι «τα πράγματα στην Ελλάδα είναι δύσκολα», απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις που του τέθηκαν από το πλήθος των παρευρισκόμενων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: