Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αν κάποιοι πολιτικοί πήγαιναν φυλακή δεν θα υπήρχαν Αγανακτισμένοι


"Ωραία, να χτυπήσουμε έναν βουλευτή, να τον προπηλακίσουμε, να τον βρίσουμε. Αυτό λύνει το πρόβλημα;" διερωτάται ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης μιλώντας για τα τελευταία περιστατικά επιθέσεων σε βάρος εκπροσώπων του Κοινοβουλίου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMΑfm, ο κ. Ροντούλης εξέφρασε την εκτίμηση πως "αυτή η κοινωνική δυσαρέσκεια και η αναταραχή θα είχε εξατμιστεί εάν το πολιτικό σύστημα,...



με τις συμπεριφορές του, οδηγούνταν είτε σε δημεύσεις περιουσιών κάποιων είτε οδηγούσε κάποιους στη φυλακή τους. Γιατί θα έδειχνε ότι είχε όχι τη βούληση, αλλά και τις δυνάμεις και τις αντοχές να πράξει κάτι τέτοιο, γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι".

«Γι’ αυτό και εμείς στον ΛΑΟΣ κάνουμε λόγο εδώ και χρόνια για το άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο έχει οδηγήσει σε ατιμωρησία κάποιους. Να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, ο οποίος δεν είναι νόμος ευθύνης. Είναι ανευθυνότητας. Γι’ αυτό λέμε ότι θα πρέπει να αλλάξει και να υπάρξουν και δημεύσεις περιουσιών και καταλογισμοί προσωπικοί και να υπάρξουν – εάν θεωρηθεί από τη Δικαιοσύνη ότι πρέπει να γίνει αυτό – εγκλεισμοί στη φυλακή», προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: