Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού


Αστάθεια με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, την δυτικής Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν στην Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και θα σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες...



Τα φαινόμενα ενδεχομένως στην Μυτιλήνη και την Χίο να είναι έντονα. Άνεμοι από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο νότιο Ιόνιο και το Κρητικό έως πολύ ισχυροί.

Θερμοκρασία σε πτώση και:
Στα δυτικά από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα βόρεια από 10 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στα κεντρικά από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου (στην νοτιοανατολική Κρήτη και την ανατολική Ρόδο θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη).

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποιες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στο Θριάσιο, τα δυτικά προάστεια και την ανατολική Αττική θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες μετά τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς με τάσεις ενίσχυσης και θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

kairos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: