Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Με μπλε μαλλί και λευκή σιθρού τουαλέτα!

Tα ρούχα της γίνονται όλο και πιο προκλητικά με κάθε νέο τραγούδι που βγάζει, όμως η επιτυχημένη τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι οι συμμαθητές της στο σχολείο την αποκαλούσαν «τσ**λα» για το τρόπο που ντυνόταν. Μάλιστα, μπορεί να πιστεύει ακράδαντα ότι το λιγότερο είναι περισσότερο όσον αφορά την υψηλή ραπτική, δεν ήθελε όμως με τίποτα να πηγαίνει στο μάθημα εξαιτίας των πειραγμάτων.

Βέβαια, τίποτα από όλα αυτά δε την εμπόδισε να γίνει αυτό που είναι σήμερα και έτσι κατά τη διάρκεια της προχθεσινής της εμφάνισης στο Γερμανικό Top Model, φόρεσε μια μακριά λευκή σιθρού τουαλέτα βάζοντας τα γυαλιά σε όσους την κορόιδευαν. Μέσα από την τουαλέτα η Gaga φορούσε κανονικά τα εσώρουχά της, αλλά και τα αγαπημένα της Noritaka Tatehana παπούτσια....

Οι Γερμανοί υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο την εκκεντρική τραγουδίστρια, που τραγούδησε στο σόου δυο από τις μεγαλύτερες νέες επιτυχίες της το «Born This Way» και το «Edge of Glory», για τα οποία χρειάστηκε να αλλάξει γκαρνταρόμπα. Μαύρο διχτυωτό καλσόν, στενό μαύρο σορτσάκι και μια μακριά επίσης μαύρη κάπα ολοκλήρωναν το εντυπωσιακό της λουκ.

Τέλος, η Gaga που τις τελευταίες ημέρες έχει υιοθετήσει το μπλε χρώμα στα μαλλιά σε κάποιο σημείο του τραγουδιού κρατούσε ένα ψεύτικο κεφάλι με περούκα ίδια με τη δική της και φώναξε προς τους κριτές, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και το διάσημο μοντέλο Heidi Klum, που την κοιτούσαν κατενθουσιασμένοι: «Θα σκότωνα για τη μόδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: