Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Εκτός Ευρώπης οι ελληνικές ομάδες λόγω ΟΦΗ και Ηρακλή;


Κίνδυνος να μείνουν εκτός Ευρώπης οι ελληνικές ομάδες, σε περίπτωση που ΟΦΗ, Ηρακλής και Τρίκαλα δεν αποδεχθούν τις αποφάσεις της UEFA.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday σήμερα είναι η μεγαλύτερη μέρα των τελευταίων ετών για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς θα υπάρξει η γνωμοδότηση της UEFA για τις τρεις ομάδες που έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των προβλημάτων...



της ΕΠΟ και του ελληνικού ποδοσφαίρου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι αρνητική.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, αν οι τρεις ΠΑΕ δεν συμμορφωθούν με τις επιταγές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας υπάρχει κίνδυνος η… μπάλα να παρασύρει και τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες που κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων κάτι που θα προκαλέσει φοβερές αντιδράσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο οποίος ούτως ή άλλως δε διάγει και τις καλύτερες των ημερών.

Από εκεί και πέρα, στο άτυπο ΔΣ της ΕΠΟ που θα γίνει στις 12:00 την Παρασκευή (17/06) θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στην επαναλειτουργία της ομοσπονδίας, στα θέματα με τα πλαστά έγγραφα και τις εκκρεμότητες των επικυρώσεων βαθμολογιών στην Football League και τη διεξαγωγή ή όχι των play off στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: