Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Κάλπες στην πλατεία Συντάγματος

Κάλπες στην πλατεία Συντάγματος έχουν στήσει οι Αγανακτισμένοι ζητώντας από τους περαστικούς να ρίξουν «μη ψήφο εμπιστοσύνης» ενόψει της ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή το βράδυ της Τρίτης (21/6).

Την ίδια στιγμή οι 300 Έλληνες (κίνημα) μαζεύουν υπογραφές για να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα με θέματα: για την κατάργηση του Μνημονίου και την έξοδο της Ελλάδας από το ΔΝΤ, την άρνηση του χρέους ως προϊόν εξαπάτησης, την αλλαγή του Συντάγματος και τη δημιουργία συντακτικής εθνοσυνέλευσης, την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την ανακήρυξη της ΑΟΖ στο Αιγαίο....

«Στόχος ήταν, αρχικά, να συγκεντρώσουμε 500.000 υπογραφές. Αυτή τη στιγμή έχουμε συλλέξει πάνω από 100.000, ωστόσο με την επέκταση του κινήματος σε όλη την Αθήνα, αλλά και σε πολλά μέρη της Ελλάδος ο στόχος φτάνει υψηλότερα», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ένας εκ των ιδρυτών του κινήματος, Παναγιώτης Θεοδωρίδης.

Ο ίδιος προσέθεσε πως είναι αρνητικοί απέναντι στο δημοψήφισμα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός το οποίο θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: