Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

«Το μωρό του Λιάγκα και της Φαίης είναι ένα κουκλί»

Για την συνάντησή της με το ζεύγος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στην Αίγινα μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της. Η οικοδέσποινα της Πρωινής Μελέτης αναφέρθηκε με ενθουσιασμό για το παιδί που απέκτησαν πρόσφατα οι δύο παρουσιαστές, αποκαλώντας το μωρό «κουκλί».

«Θέλω να σας πώ ότι το σαββατοκύριακο που ήμουν στην Αίγινα, συναντήθηκα με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Μαζί τους ήταν ένα ακόμη άτομο. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, για το παιδί τους μιλάω!», διευκρίνισε, δίνοντας ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το μωράκι. «Είδα το μωρό του Γιώργου και της Φαίης. Μάλιστα, το πέτυχα ξύπνιο γιατί το πήγαιναν βόλτα. Είναι ένα πανέμορφο παιδάκι. Είναι ένα κουκλί! Εχει κάτι μπιρμπιλόνικα, ζουζουνιάρικα μάτια, παρατηρεί τα πάντα και δεν του ξεφεύγει τίποτα και ήταν τόσο ήσυχο μέσα στο καροτσάκι του, που κανείς δεν πίστευε ότι το ζευγάρι έχει μαζί του το μωρό όπου και εάν πάει!», είπε η Ελεονώρα....

Οσο για το σε ποιον τελικά μοιάζει; «Εγώ άφησα την οικογένεια να αποφασίσει γιατί δεν θέλω να παίρνω τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, ιδίως εάν πρόκειται για παιδί. Ρώτησα λοιπόν το ζευγάρι σε ποιον θεωρούν εκείνοι ότι μοιάζει το παιδί και ο Γιώργος Λιάγκας ήταν κατηγορηματικός: Νομίζω ότι είναι ίδιος η Φαίη», δήλωσε η Ελεονώρα.

Η παρουσιάστρια μάλιστα αναφέρθηκε και στην υπέρκομψη σιλουέτα της Φαίης Σκορδά, η οποία είναι σαν να μην γέννησε ποτέ, όπως είπε. «Απορώ… από πού το έβγαλε το παιδί, πραγματικά, είναι τόσο αδύνατη που κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να έχει αποκτήσει παιδί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: