Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Ευ. Βενιζέλος: "Πόλεμος για να σωθεί η χώρα"


ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ"... ΗΓΕΤΗΣ

Ηγετικός και ενωτικός εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς χαρακτήρισε "πατριωτικό καθήκον" την μάχη για την οικονομία.

Eιδικότερα, ο νέος Υπουργός Οικονομίας τόνισε ότι δεν δέχθηκε χωρίς δισταγμούς την πρόταση...του πρωθυπουργού και αναγνώρισε το έργο που έχει ήδη γίνει.

"Φεύγω από το Υπουργείο Άμυνας για να πάω στον πραγματικό πόλεμο" ανέφερε χαρακτηριστικά

Τόνισε ότι αποδέχθηκε μια πρόταση-πρόσκληση για τον ίδιο και πως αναλαμβάνει το υπουργείο στο όνομα του ελληνικού λαού, γιατί αυτός είναι ο πραγματικός διαχειριστής της κρίσης, μέσα σε κλίμα συναίνεσης και συναντίληψης.

"Η χώρα πρέπει να σωθεί και θα σωθεί, πρέπει να ανακτήσει την οικονομική και εθνική της κυριαρχία" είπε και συμπλήρωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να "βγάλουμε το κεφάλι από το νερό και να πάρουμε μια ανάσα."

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αφού αναφέρθηκε με καλά λόγια στον προκάτοχό του, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αναγνωρίζοντας πως σήκωσε ένα τεράστιο βάρος, τόνισε ότι έρχεται στο υπουργείο έχοντας στο μυαλό του κάθε άνεργο και κάθε συνταξιούχο προσωπικά. Πρόσθεσε ότι στόχος του είναι να αποκατασταθούν οι αδικίες.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε "άνοιγμα" στα κόμματα της αντιπολίτευσης για συναίνεση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους "αγανακτισμένους" πολίτες που εξακολουθούν να διαμαρτύρονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: