Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

"Ας έχουν και αυτοί μία περιπέτεια"


Δεν πρέπει να μεγαλοποιείται ο αποκλεισμός της Βουλής από «Αγανακτισμένους» και η φυγάδευση των βουλευτών από τον Εθνικό Κήπο, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ.

«Ε, καλά. Εντάξει. Ας μην το μεγαλοποιούμε. Ας έχουν και αυτοί μία περιπέτεια. Εντάξει, κάποιοι παππούδες και γιαγιάδες αποδοκίμαζαν»,...



είπε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης έξω από τη Βουλή.

Ο κ. Τσίπρας έκανε αναφορά και στον Θεόδωρο Πάγκαλο και σε όσα είπε για το περιστατικό. «Ο κ. Πάγκαλος δεν ντρέπεται για αυτά που έχει κάνει και έχει πει αλλά ντρέπεται για τον Εθνικό Κήπο; Ε, εντάξει. Βγήκαν νύχτα από τον Εθνικό Κήπο. Εγώ δεν επικροτώ. Αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης. Αλλά ας μην τρελαθούμε κιόλας ότι ήταν επίθεση στη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό», είπε.

«Μην τρελαθούμε ότι αισθάνεται ταπεινωμένος. Αυτοί οι άνθρωποι που φτύνανε, πόσο ταπεινωμένοι έχουν αισθανθεί όταν τους έλεγε "μαζί τα φάγαμε" ότι είναι "τεμπέληδες", "κοπρίτες" και σήμερα δεν έχουν να δώσουν χαρτζιλίκι στα εγγόνια τους;», διερωτήθηκε.

Μόνη λύση είναι οι εκλογές, σημείωσε και τόνισε: «Ο λαός ψήφισε τον Παπανδρέου να κυβερνήσει με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όχι να φέρει τον Καρατζαφέρη και την Μπακογιάννη υπουργούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: