Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Στο πλευρό της Ελλάδας οι "Anonymous" με on line επίθεση στο ΔΝΤ!


Έκκληση για μια online επίθεση εναντίον του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έκαναν χθες οι πειρατές του διαδικτύου της ομάδας «Anonymous», ως απάντηση-διαμαρτυρία κατά των αυστηρών περιορισμών που επιβάλλονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της οικονομικής διάσωσης της....Ένα «tweet» που εστάλη από τους «Anonymous Operations», με τη χρήση της λέξης-κλειδί «Operation Grece» καλεί τους συνδρομητές στον λογαριασμό του στο Twitter να επισκεφθούν μαζικά την ιστοσελίδα του ΔΝΤ, προφανώς σε μια προσπάθεια να καταποντίσουν την ιστοσελίδα και να την κάνουν ανενεργή. Δεν ανέφεραν πάντως τι ώρα θα αρχίσει η επίθεση, που ονομάζεται «άρνηση υπηρεσίας».

Επίσης το μήνυμα παραπέμπει επίσης σε μια ιστοσελίδα που επικρίνει το πρόγραμμα λιτότητας που επιβλήθηκε στην Αθήνα, και συνδέεται με την καταβολή βοήθειας 110 δισ. δολαρίων που υποσχέθηκαν η ΕΕ και το ΔΝΤ.

Το Ταμείο διαβεβαίωσε ότι έχει λάβει μέτρα για να αποφευχθεί η παράλυση της ιστοσελίδας του. «Είμαστε ενήμεροι για την απειλή, και έχουμε λάβει τα κατάλληλα μέτρα», δήλωσε ο Μπιλ Μάρεϊ, εκπρόσωπος του ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: