Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Επίθεση κυβέρνησης κατά των μέσων ενημέρωσης


ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..;

Επίθεση κατά των μέσων μαζικής ενημέρωσης εξαπέλυσε η κυβέρνηση με ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία κάνει λόγο για "επικίνδυνη παραπληροφόρηση και ανύπαρκτες πληροφορίες για ξένους Επιτρόπους - Ανθύπατους στα υπουργεία"...



"Η κυβέρνηση καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την επικίνδυνη παραπληροφόρηση Μέσων Ενημέρωσης τα οποία δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη, είτε με ανύπαρκτες "πληροφορίες" για ξένους Επιτρόπους - Ανθύπατους στα υπουργεία", αναφέρει μεταξύ των άλλων η κυβερνητική ανακοίνωση.

Παράλληλα, γίνεται λόγος για τιτάνια προσπάθεια από την κυβέρνηση αποφυγής από τη χρεωκοπία τονίζοντας ότι η παραπληροφόρηση στρέφεται κατά του δημοσίου συμφέροντος.

"Με τη συμβολή, με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, δίνουμε εδώ και πολλούς μήνες έναν τιτάνιο αγώνα για να σώσουμε την Ελλάδα από την χρεοκοπία, για να διαφυλάξουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Αγώνα στον οποίο οφείλουν εν πολλοίς την επιβίωσή τους και τα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς η κατάρρευση της χώρας θα σήμαινε και τη δική τους κατάρρευση.

Αρκετά πια λοιπόν με την ανευθυνότητα.

Τα ψέματα τελείωσαν και όλοι καλούνται πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η παραπληροφόρηση και η διαμόρφωση κλίματος σύγχυσης, είτε εδράζεται είτε όχι σε σκοπιμότητες, στρέφεται τελικώς εναντίον του δημοσίου συμφέροντος", καταλήγει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

GIA NA DOUME TOUS ELINES DIMOSIOGRAFOUKOPANOUS KAI MALAKES THA KATALABOUN KATI: