Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Ο Ανευλαβής ξεφτίλησε τον Μάκη!


"ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ"
- ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΚΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ(;)
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν εχθές το βράδυ στη εκπομπή του Μάκη. Ο μέχρι πρότινος αγαπημένος του καλεσμένος, Ελευθέριος Ανευλαβής, βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να "στολίζει" τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με πολλά "Γαλλικά"...Μια κόντρα άνευ προηγουμένου ανάμεσα στον οικοδεσπότη και τον φιλοξενούμενο του, που σίγουρα όσοι την παρακολούθησαν δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους. Όλα ξεκίνησαν όταν μετά από ένα break ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είπε: "Κάθε φορά που έχουμε εκπομπή, πιστέψτε με υπάρχει μεγάλη δυσκολία, να αποφασίσεις τι θα δείξεις, τι θα αφήσεις, σε ποιον θα δώσεις το λόγο.." με το γνωστό γιατρό- καθηγητή να του απαντάει πως έχει εκείνος το λόγο πριν από το διάλειμμα. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος του απάντησε πως δεν του δίνει το λόγο…

Ο διάλογος "Δεν σου δίνω το λόγο" και "Όχι εγώ έχω το λόγο", συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά μέχρι που ο Ελευθέριος Ανευλαβής άρχισε να απειλεί ότι θα φύγει από την εκπομπή και ο Τριανταφυλλόπουλος να ανταπαντάει πως δεν δέχεται τσαμπουκάδες από φίλους. Αυτό ήταν αρκετό ώστε να ανάψουν κι άλλο τα αίματα.

Ο διάλογος που εκτυλίχθητε ανάμεσα τους ήταν πραγματικά συλλεκτικός για την ελληνική τηλεόραση, αφού τα λόγια που ξεστομίστηκαν στον "αέρα" της εκπομπής, ξεπέρασαν κάθε κώδικα καλής συμπεριφοράς, με κερασάκι στην τούρτα την ατάκα του Ελευθέριου Ανευλαβή:

"Ωραία, και άντε και πηδ… Μάκη κι εσύ και η παρέα σου" και την ανταπάντηση του Τριανταφυλλόπουλου: "Και πάω και πηδ… άνετα".

Δυστυχώς παρόν σε αυτό τον κατά τα άλλα διάλογο, ήταν και ο πάτερ Νεκτάριος ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του και συνεχώς μονολογούσε "Παναγιά μου σώσε, δεν γίνονται αυτά"!


Δεν υπάρχουν σχόλια: