Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Δε θα ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!!

Δε θα ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, δηλώνουν δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο Θωμάς Ρομπόπουλος και ο Αλέκος Αθανασιάδης.

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο και στη συνέχεια, πιθανότατα, να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος.

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε χαρακτηριστικά: «Δε μασάω από την απειλή ότι δε θα δοθεί η πέμπτη δόση».

Ακόμα, ο βουλευτής Αλέκος Αθανασιάδης επανέλαβε ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό. «Θα θυσιαστώ για να δει κάτι καλύτερο η κοινωνία» είπε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ.

Επιπλέον, ο βουλευτής Καρδίτσας Νίκος Σαλαγιάννης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα 99,5 ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Βενιζέλος δεν έκανε αλλαγές. Διεκπεραίωσε μια υπόθεση που σε μεγάλο βαθμό ήταν διαμορφωμένη. Αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα που υπάρχει στο πολιτικό σύστημα είναι ότι οι γέφυρες επικοινωνίας με τον κόσμο κόβονται κάθε μέρα και πιο πολύ. Δεν πιστεύει κανένας κανέναν. Μιλάμε και δεν μας ακούει κανένας. Και κανένας Βενιζέλος δεν πρόκειται να αλλάξει τα πράγματα και να απαλλάξει το μεσαίο στρώμα της κοινωνίας αν δεν πιάσει πρώτα τη φοροδιαφυγή και τη σπατάλη»....

Ακόμη, συμπλήρωσε: «Δεν το κάναμε 20 μήνες, αλλά δεν προετοιμάσαμε και έναν μηχανισμό. Και αυτό δεν είναι ανικανότητα ή αναποτελεσματικότητα. Είναι πολιτική ανηθικότητα. Μας βασανίζει όλους ότι θα χρειαστούν και άλλα μέτρα, αν δεν υπάρξει ένα μνημόνιο ανάπτυξης».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ....................

http://troktiko-b.blogspot.com/