Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για τους "Αγανακτισμένους"


"Η ιστορία των “Αγανακτισμένων” είναι κάτι καινούργιο. Προσωπικά θα μου ήταν πιο εύκολο να βρεθώ μαζί με ανθρώπους που δεν θα διαδηλώνουν την αντίθεσή τους σε κάτι, αλλά την προσχώρησή τους σε κάτι άλλο, καινούργιο. Δεν θα διαδήλωνα εναντίον του παλαιού, αλλά υπέρ του καινούργιου και λίγο πιο συγκεκριμένα...



Έστω και με μια δόση υπερβολής, θα έλεγα ότι ένα βήμα προς το καινούργιο είναι η φράση που διάβασα ότι “επανάσταση είναι να αγοράσεις λουκάνικο από τον πλανόδιο και να ζητήσεις απόδειξη”. Αυτό είναι το βήμα προς το καινούργιο, χωρίς φυσικά να εννοώ ότι η “απόδειξη” είναι η ουσία. Από εκεί και πέρα η αίσθηση ανθρώπων που κατεβαίνουν ακόμη και μαζί με τα παιδιά τους είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί- και ας αμαυρώνουν την εκδήλωση εκείνοι που μουντζώνουν τη Βουλή. Αυτό που έχω καταλάβει ως τώρα είναι ότι πρόκειται για ένα αχειραγώγητο κίνημα".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τρεις λαλουν και 2 χορευουν

Ανώνυμος είπε...

Αν όντως η δήλωση ανήκει στον κύριο Μαρκουλάκη, τον ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου για τα υπέροχα λόγια του , γιατί επιβεβαιώνει πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο της -->πλειοψηφίας<-- των ανθρώπων της Τέχνης στην Ελλάδα , με αισθητή την απουσία τους στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο κόσμος αυτόν τον καιρό , και ιδιαίτερα το--> προηγούμενο διάστημα<-- που υπήρχε πρόβλημα .
Μερικοί κιόλας που οι ΙΔΙΟΙ αποκαλούν τον εαυτόν τους καλλιτέχνες , είχαν αποφασίσει να ασχοληθούν με την πολιτική έτσι γιατί είναι της μόδας , άλλα να είναι παράλληλα μοντέλα , ηθοποιοί , τραγουδιστές , σκηνοθέτες , φωτογράφοι , και σούπερμαν μαζί . Θα έπρεπε να γνωρίζουν καλά όμως , ότι πολιτικός είναι ΔΟΥΛΕΙΑ και ΟΧΙ ένα γαμημένο Hobby ,νομίζοντας ότι επειδή ένα μεγάλο ποσοστό με χαμηλή παιδεία τους ονόμασε COOL , μπορούν να κάνουν ότι θέλουν , και να κάνουν και κριτική τωρα απο πάνω ! ! ! ! Θήλεια με πέτρα και μπλουμ ........αντε για το κάλο μας ! Καλοσκάνης Αντώνης λέγομαι ..... θα σας φάμε λάχανο ... το ακούτε ρεεεεεεε !!!!