Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Αντί να πάτε σινεμά, πηγαίνετε Θεσσαλονίκη!


Από τα 9 ευρώ θα ξεκινούν οι τιμές για Αθήνα- Θεσσαλονίκη όπως σχεδιάζει το Υπουργείο Υποδομών, ενώ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά σε προσφορές που θα ισχύσουν μέσα στο καλοκαίρι για όσους αγοράζουν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους.

Την προσέλκυση όλο και περισσότερων επιβατών επιθυμεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενόψει του καλοκαιριού...δίνοντας μια "ανάσα" σε όσους ταξιδεύουν με το τρένο, αφού προχωρά σε πολυάριθμες προσφορές.

Tο Υπουργείο Υποδομών προβλέπει την κυκλοφορία τρένων έως και 400 θέσεων, προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα προσφοράς φθηνών εισιτηρίων. Έτσι, κάθε βδομάδα θα προσφέρονται τουλάχιστον 5.000 εισιτήρια από Αθήνα - Θεσσαλονίκη με τιμές που θα κυμαίνονται από 9 έως 59 ευρώ.

Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να εφαρμοστεί και η νέα υπηρεσία τρένο-ταξί για ταξίδια στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη με επιστροφή αυθημερόν και ενιαίο μειωμένο εισιτήριο, που θα περιλαμβάνει το εισιτήριο και τη χρέωση του ταξί.

Συγκεκριμένα οι επιβάτες που ξεκινούν από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κατερίνη και Βόλο προς Αθήνα και αντίστροφα θα μπορούν με ένα ενιαίο μειωμένο εισιτήριο να ζητούν να τους περιμένει ταξί και να τους μεταφέρει στον τελικό τους προορισμό.

Οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ στους τέσσερις μήνες εφαρμογής των πωλήσεων μέσω του διαδικτυακού τόπου trainose.gr, ενώ στόχος της εταιρείας είναι το Ιντερνετ να αποτελέσει το κύριο μέσο πώλησης εισιτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: