Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Σπανούλης - Χοψονίδου: Σήμερα ο γάμος τους


Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν σήμερα ο γνωστός μπασκετμπολίστας Βασίλη Σπανούλης και η πρώην Σταρ Ελλάς, Ολυμπία Χοψονίδου. Ο γάμος τους θα γίνει στις 20.00 σε εκκλησάκι που υπάρχει στον χώρο του Μουσείου Νάσιουτζικ, στα Σπάτα, με… πλέον επίσημη παρουσία τον μόλις ενάμισι έτους γιο τους.

Ο γάμος του Σπανούλη και της Χοψονίδου θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, θέλοντας να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας...



Ανάμεσά τους θα είναι μόνο στενοί συγγενείς, φίλοι του ζευγαριού, αλλά και κάποιοι από τον χώρο του αθλητισμού. Η νύφη θα φθάσει στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Βασίλη, τον μικρό της γιο, Θάνο, και με ακολουθία από παρανυφάκια. Θα φοράει νυφικό Elie Saab σε στενή γραμμή και ο γαμπρός ένα κλασικό μαύρο κοστούμι Tom Ford.

Όσο για τους κουμπάρους, θα είναι οι Μάριος Βεργιώτης και Ηλίας Γεωργακόπουλος, οι οποίοι είναι πολύ καλοί φίλοι του ζευγαριού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του ανέθεσε τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια να ετοιμάσουν τα μέλη του φιλανθρωπικού οργανισμού «Make a wish Hellas», προκειμένου τα χρήματα να... πιάσουν τόπο. Και οι δύο, άλλωστε, έχουν κοινωνική ευαισθησία και με την πρώτη ευκαιρία το αποδεικνύουν.

Ο Βασίλης και η Ολυμπία γνωρίστηκαν στα τέλη Ιουνίου του 2008 στη Μύκονο, όπου κάνουν τις διακοπές τους κάθε καλοκαίρι. Έγιναν επίσημα ζευγάρι λίγους μήνες αργότερα, χωρίς να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις – αν και ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν μιλήσει δημόσια για την προσωπική τους ζωή. Την 1η Δεκεμβρίου του 2009 (έναν μήνα πριν από τη γέννηση του γιου τους, στις 2 Ιανουαρίου 2010) αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στο Δημαρχείο Νέου Ηρακλείου. Το ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο ζει σε δικό του σπίτι στη Γλυφάδα.

Ο γαμπρός την Τετάρτη το βράδυ έκανε το μπάτσελορ πάρτι του στο νυχτερινό κέντρο «Frangelico», όπου έκλεψε την παράσταση, χορεύοντας στην πίστα ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: