Κυριακή 29 Μαΐου 2011

“Μόδα των τεχνολογιών οι Αγανακτισμένοι...”

Αυτό κατάλαβε ο Πάγκαλος!

Ως μόδα των τεχνολογιών χαρακτήρισε τις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων σε όλη την χώρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος είχε, ως απάντηση, την τιμητική του στη συγκέντρωση του Σαββάτου στο Σύνταγμα, την τέταρτη συνεχόμενη με συμμετοχή χιλιάδων πολιτών.

«Η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος όσο και αν αυτό δυσαρεστεί ορισμένους, που ακολουθούν τη μόδα των τεχνολογιών δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του Facebook», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

Προσθέτει δε ότι «κινήματα χωρίς ιδεολογία και οργάνωση, δηλαδή κινήματα που βασίζονται σε ένα συναίσθημα σε μια οργή, δύο πράγματα μπορεί να προσφέρουν. Είτε ενός είδους ανώδυνη και αναποτελεσματική τελικά εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική αυτή καθ´ εαυτήν, είτε ανοίγουν το δρόμο για την κατάληψη της εξουσίας με αντιδημοκρατικές μεθόδους σε οργανωμένες μειοψηφίες».....

Οι Αγανακτισμένοι είχαν την απάντησή τους το βράδυ του Σαββάτου, με το χαρακτηριστικό “Θοδωρή, Θοδωρή δεν τα φάγαμε μαζί”, αλλά και άλλα συνθήματα που το protothema.gr δεν επιθυμεί να μεταφέρει κρίνοντάς τα, ως ένα βαθμό, ως ...ρατσιστικά για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης!

1 σχόλιο:

ΜΠΕΣΣΥ είπε...

Ίσως δεν γνωρίζει, ότι:
"Οι μεγαλύτεροι ηγέτες της ανθρωπότητας είναι εκείνοι που ξύπνησαν τον άνθρωπο από τη νάρκη του"(ε.φρομ)
Ας το καταλάβουν πια. Οι Συμμορίες των κομματικών και συντεχνιακών συμφερόντων,Απέτυχαν! Ας αποχωρήσουν λοιπόν....
Μήπως μπορέσει και επιστρέψει αυτή η Χώρα, εκεί που ανήκει...
Μήπως μπορέσει να Μεγαλουργήσει και πάλι...
Ευχαριστώ που με φιλοξενήσατε.
θερμούς χαιρετισμούς!