Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Νίνα Γεωργαλά: Η καυτή Ελληνίδα που τρέλανε τον γιο του Καντάφι


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα από τα τελευταία καλοκαίρια ο γιός του Μοαμάρ Καντάφι αναστατώθηκε στην Μύκονο από την από την παρουσία της Νίνας Γεωργαλά, πρώην σταρ Ελλάς.

Την προσέγγισε, έκαναν παρέα και οι πληροφορίες μας λένε πως ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα σε σημείο που αγνοούσε επιδεικτικά τα υπόλοιπα ξένα μοντέλα που ήταν στην πολυάριθμη παρέα του...



Ο ίδιος τότε έμενε στην προεδρική βίλα πολυτελούς ξενοδοχείου, η οποία κόστιζε 7.500 ευρώ τη βραδιά, είχε νοικιάσει θαλαμηγό έναντι 20.000 ευρώ την ημέρα και ξόδευε πάνω από 10.000 ευρώ καθημερινά για τη διασκέδαση του στα καλύτερα μαγαζιά του νησιού. Δεν γνωρίζουμε πόσο προχώρησε αυτή η σχέση.

Είμαστε όμως σε θέση να ξέρουμε πως απ' εκείνο το καλοκαίρι, η Νίνα χάθηκε ξαφνικά από την Ελλάδα, σε σημείο που αυτό να προκαλέσει και το ενδιαφέρον Αμερικανών πρακτόρων στην Αθήνα.

Και φυσικά οι ξένοι πράκτορες δεν είχαν και κανένα ιδιαίτερο άγχος για την τύχη της, αλλά ήθελαν να μάθουν μέχρι που μπορεί να φθάσει ο «άσωτος» υιός του Καντάφι. Τελικά αποδείχτηκε πως η Νίνα είχε μεταναστεύσει μόνιμα στο εξωτερικό.

Η πρώην σταρ Ελλάς [1996] Νίνα Γεωργαλά, πριν σταματήσει το μόντελιγκ, είχε φωτογραφηθεί σε αποκαλυπτικές πόζες για λογαριασμό μεγάλων σε κυκλοφορία περιοδικών. Ανάμεσά τους το Playboy και το Nitro. Τώρα ζει μόνιμα στo εξωτερικό όπου λέγεται πως ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις.

Στη Μύκονο όμως ακόμη θυμούνται τα απίστευτα ποσά που άφηνε για πουρμπουάρ στους σερβιτόρους, ο Μουτασίμ, εκστασιασμένος από την εκρηκτική παρουσία της.

Σύμφωνα με τα όσα έλεγαν παράγοντες του νησιού κανένας άλλος διάσημος δεν είχε καταφέρει ή δεν επιδίωξε να κάνει τη ζωή που έκανε ο ‘Μούτι' επί εβδομάδες στο νησί.

Είχε καταφθάσει στη Μύκονο με το ιδιωτικό του τζετ, μαζί με περίπου 25 άτομα, εκ των οποίων και οι σωματοφύλακές του.

Η ίδια η Νίνα πάντως κάποτε είχε πει πως: «είναι βαρετό να βλέπει κανείς γυμνό παντού στην Ελλάδα». Ενώ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι: "Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο Θεός".

Εμείς πάλι δεν βαριόμαστε καθόλου να απολαμβάνουμε ξανά και ξανά τις σέξι φωτογραφήσεις της.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

prepei na eimaste perifanoi gia tis pornes politelias poy diathetoyme?????????