Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Μερικές συμβουλές για να της βάλεις φωτιά στο κρεβάτι!


Δεν αρκεί να τα δώσεις όλα στα προκαταρκτικά για να πάρεις εισιτήριο στον τελικό του κρεβατιού της. Πήγαινε διαβασμένος, ώστε να αποφύγεις λάθη που σε αποκλείουν εξαρχής.

Παγίδα1 - Απότομη ανάβαση
Μπορεί για σένα να είναι καταναγκαστικά έργα, αλλά για εκείνη τα προκαταρκτικά ανοίγουν το δρόμο για την κορύφωση....



Αν δεν της έχεις κάνει καλό ζέσταμα, βίαιες κινήσεις, όπως δαγκώματα και χτυπήματα, είναι για εκείνη από ενοχλητικές μέχρι επίπονες. Ετσι, ακόμα κι αν της αρέσει το επιθετικό παιχνίδι, την κλειδώνεις σε θέση άμυνας.

Το σύστημά σου

Ξεκίνα χαϊδεύοντας απαλά το στήθος της και καθόρισε τη συνέχεια από τις αντιδράσεις της. Μπορεί μια κίνηση στα χέρια ή ένας μορφασμός στο πρόσωπό της να μαρτυρά ότι δεν το απολαμβάνει. Σε κάθε περίπτωση, η γλώσσα του σώματός της είναι αλάνθαστος οδηγός κι αν ξέρεις να την ερμηνεύεις, δύσκολα χάνεις το στόχο. Αν όχι, μη διστάσεις ακόμα και να τη ρωτήσεις.

Παγίδα 2 - Περιορισμένη ορατότητα
Οσο περίπλοκο κι αν σου φαίνεται το γυναικείο σώμα, ο κεντρικός διακόπτης του βρίσκεται πάνω πάνω και σου είναι πλέον γνωστός. Πολλοί άντρες παραμελούν την κλειτορίδα, γιατί πιστεύουν ότι οι γυναίκες πρέπει να έρχονται σε οργασμό μόνο με τη διείσδυση. Η κυρίως πράξη είναι για αυτούς αυτοσκοπός, ενώ τα προκαταρκτικά αποτελούν διαδικασία χρονοβόρα και αγχωτική.

Το σύστημά σου

Παρακίνησέ τη να σου δείξει το θησαυρό της. Βάλε το χέρι σου πάνω από το δικό της και δώσε έμφαση στην ένταση και την ταχύτητα της κίνησής της. Αν την επόμενη φορά χάσεις το στόχο, θυμήσου να πέσεις χαμηλά βγάζοντας γλώσσα. Αυξάνοντας την υγρασία στην περιοχή είναι θέμα χρόνου να δεις την κλειτορίδα της να σκάει μύτη.

Παγίδα3 - Ατομικό παιχνίδι
Σε μια εποχή που όλα γίνονται γρήγορα, ο άντρας κάνει και σεξ στα γρήγορα διαθέτοντας χρόνο μόνο για τη δική του ικανοποίηση.

Το σύστημά σου

Ξεκίνα το παιχνίδι με δεδομένη την ύπαρξη ενός δεύτερου επαναληπτικού γύρου. Ο πρώτος θα είναι αφιερωμένος σε εκείνη και μπορεί να περιλαμβάνει από γλειψίματα και χάδια μέχρι λάδια και ερωτικά βοηθήματα. Τα ερωτικά παιχνίδια αυξάνουν την οικειότητα και την επικοινωνία ανάμεσα σε δύο συντρόφους είναι η καλύτερη απάντηση που έχεις να της δώσεις άμα την πιάσουν οι ντροπές της.

Παγίδα4 - Μηχανικές κινήσεις
Τις περισσότερες φορές, οι άντρες νομίζουν ότι ξέρουν τι θέλουν οι γυναίκες. Συνήθως όμως πρόκειται για εμμονές σε κινήσεις, που κάποια στιγμή στο παρελθόν τούς έβγαλαν ασπροπρόσωπους. Το καλύτερο τεστ για εκείνη είναι τα προκαταρκτικά, καθώς αν της σερβίρεις μία από τα ίδια, ξέρει ότι δεν θα έχει και μεγάλη ποικιλία το μενού. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα ο επίμονος ερεθισμός των ίδιων συγκεκριμένων σημείων, εκτός από βαρετός, καταντά και δυσάρεστος.

Το σύστημά σου

Αντί να βάζεις τον αυτόματο, ρίσκαρε παίζοντας με τις πιθανότητες. Μπορεί ο αυθορμητισμός της στιγμής να μην οδηγήσει στην κορύφωση, αλλά τουλάχιστον θα έχεις ξεφύγει από τη ρουτίνα. Ξεκίνα κάθε φορά με νέα διερευνητικά αγγίγματα και τσέκαρε βιαστικά ευαίσθητα σημεία της. Σε ανύποπτο χρόνο αξιοποίησέ τα δίνοντας τη χαριστική βολή με την κατάλληλη κίνηση από Κάμα Σούτρα. Αν νιώσεις την υπομονή σου να εξαντλείται, δώσ' της τα ηνία και τρέξε πίσω της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: