Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Σοκ: Παιδίατρος "ψάρευε" αγοράκια!


Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Λάρισας αλλά και στο πανελλήνιο η είδηση της σύλληψης ενός παιδιάτρου ο οποίος κατηγορείται ότι επιχειρούσε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικα αγόρια έναντι αμοιβής!

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, ο 52χρονος γιατρός, συνταξιούχος πια, κατηγορείται ότι πήγε με το αυτοκίνητό του σε περιοχή κοντά στον Τίρναβο με σκοπό να «ψαρέψει» αγοράκια...



Εκεί είδε έναν 13χρονο, τον οποίο επιβίβασε με τη βία στο Ι.Χ. του. Φέρεται δε ότι σχεδίαζε να συνευρεθεί σεξουαλικά με τον ανήλικο έναντι του ποσού των 100 ευρώ - πράξη που είχε επαναλάβει το τελευταίο διάστημα και με έναν 16χρονο.

Ο άνδρας φέρεται να πρόσφερε τα λεφτά στα παιδιά ως δέλεαρ προκειμένου να αναλάβουν ενεργητικό ρόλο στη σεξουαλική συνεύρεση.

Τα σχέδια του 52χρονου, όμως, ναυάγησαν αφού συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας στον δρόμο Τιρνάβου-Δελερίων, ύστερα από τυχαίο έλεγχο που έκανε η αστυνομία στο σημείο. Ο άνδρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και ήδη απολογήθηκε στην ανακρίτρια Λάρισας, από όπου αφέθηκε ελεύθερος και μάλιστα χωρίς περιοριστικούς όρους, ύστερα από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, μέχρι την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Σημειώνεται ότι ο 52χρονος, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε νωρίς λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έχει απασχολήσει και παλιότερα τις αρχές για άλλη υπόθεση, για την οποία μάλιστα του είχε επιβληθεί ποινή. Ωστόσο, είχε αποφυλακιστεί κατόπιν απονομής χάριτος.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κώστας Γιαννακόπουλος επισήμανε ότι ο συγκεκριμένος παιδίατρος δεν υπήρξε ποτέ μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, ενώ καταδίκασε τις πράξεις που αποδίδονται στον 52χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος κατά το παρελθόν ασκούσε το επάγγελμά του σε άλλη πόλη και επέστρεψε στην περιοχή από όπου κατάγεται τα τελευταία χρόνια.

Την ίδια στιγμή, στην περιοχή κοντά στον Τίρναβο όπου ο γιατρός έψαχνε για ανήλικους εραστές έχει προκληθεί αναστάτωση, με τους συγγενείς και τους φίλους των αγοριών να βρίσκονται σε έξαλλη κατάσταση και να ζητούν την τιμωρία του άνδρα. Οι περισσότεροι, μάλιστα, απείλησαν ακόμα και με προπηλακισμό του όταν έμαθαν για την απόφαση να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: