Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Γ. Μαστροκώστα: "Θέλω και δεύτερο παιδί και θα το κάνω ακόμα και με παρένθετη μητέρα"


Η Γωγώ Μαστροκώστα, που είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με το θάρρος που αντιμετώπισε τον καρκίνο μίλησε στο περιοδικό "Θεμα People" για την περιπέτεια της υγείας της, την οικογένεια της και το ενδεχόμενο να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα...



Στις 11 Δεκεμβρίου 2008, η Γωγώ έχοντας στην αγκαλιά της, την μόλις 4 ημερών κορούλα της, διαπιστώνει ότι πρέπει να δώσει τη δική της μάχη με την επάρατη νόσο. Τον καρκίνο. Έκλεγε ασταμάτητα κι έλεγε τότε: ''Πόσο με τρομάζει, Θεέ μου, το ένστικτό μου κάποιες φορές. Θέλω απαντήσεις. Έχω ανάγκη από απαντήσεις".

Λίγο αργότερα όμως κατάλαβε πως δεν έχει άλλη επιλογή και αποφάσισε να παλέψει για χάρη του αγαπημένου της και της μικρής κορούλας της.

Η περιπέτεια της , την έκανε ακόμα πιο ευαίσθητη και αποφάσισε να μην δεχτεί δώρα για τον γάμο ή τη βάφτιση της μικρής, αλλά άνοιξε έναν λογαριασμό προκειμένου το ποσό που θα μαζευόταν να διατεθεί στην ''Ελπίδα''.

Τώρα έχοντας ξεπεράσει τον καρκίνο, χαμογελά ξανά και είναι ευτυχισμένη. Δηλώνει πως θέλει και ένα δεύτερο παιδί και μάλιστα γιο που να μοιάζει στον άνδρα της. Γι' αυτό κι αν δεν της το επιτρέψουν οι γιατροί να κυοφορήσει το δεύτερο παιδί της, θα επιλέξει μια παρένθετη μητέρα για να το φέρει στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: