Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Γκαγκάτσης: Στην βράβευση Pεχάγκελ θα έφερνα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό


Λάβρος κατά της τωρινής ηγεσίας της ΕΠΟ ήταν ο κύριος Βασίλης Γκαγκάτσης, για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην βράβευση του Ρεχάγκελ.

Ο πρώην πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας τόνισε ότι κάποιοι έχουν κοντή μνήμη, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι αν βράβευε αυτός τον Γερμανό τεχνικό, θα έδιναν το «παρών» από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον πρωθυπουργό...



Δεν ξέχασε να αναφερθεί και στο αν περιμένει κάποια συγνώμη, λέγοντας: «Όχι βέβαια και ούτε την ζητάω».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κύριος Γκαγκάτσης:

-Πως νιώθετε που δεν σας κάλεσαν στην χθεσινή βράβευση του Ρεχάγκελ;

«Κάποιοι άνθρωποι έχουνε πολύ κοντή μνήμη. Αυτό το φιλικό που έγινε εχτές ήταν κάτι το διαφορετικό. Υπό την προεδρία μου ψηφίστηκαν αυτοί οι άνθρωποι, ήταν στο ψηφοδέλτιο μου. Αλλά στην Ελλάδα έχουμε κοντή μνήμη. Ένα έχω να πω εγώ, ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του».

-Τους υπόλοιπους συντελεστές της επιτυχίας του 2004, τους κάλεσαν;

«Δεν στάλθηκε πρόσκληση ούτε σ' αυτούς. Είναι το λιγότερο ατόπημα αυτό που έγινε απέναντι στην ομάδα που έφτασε εκεί που έφτασε και έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους. Κατά την προσωπική μου άποψη δεν ήταν η τιμή που έπρεπε. Θα έκανα διαφορετικά πράγματα για να τον τιμήσω, αλλά δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες. Πάντως δεν θα έκανα ένα φιλικό με τον Καναδά, που όλοι ξέρουμε σε τι ποδοσφαιρικό επίπεδο βρίσκεται.

Θα έπρεπε τουλάχιστον να γίνει μια γιορτή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου θα έδιναν το «παρών» από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον πρωθυπουργό, όλα τα μέλη της ομάδας που έφτασε στον θρίαμβο και να του δίδονταν οι τιμές που του αρμόζουν. Μην ξεχνάμε ότι αυτός και όλοι εμείς που συμμετείχαμε σε αυτή την επιτυχία βγάλαμε πέντε εκατομμύρια ανθρώπους στον δρόμο».

-Με τον κύριο Ρεχάγκελ επικοινωνήσατε;

«Αυτό είναι ένα προσωπικό θέμα, αν θέλετε να μάθετε, ρωτήστε τον ίδιο τον κύριο Ρεχάγκελ».

-Περιμένετε κάποια συγνώμη;

«Όχι βέβαια και ούτε την ζητάω. Έτσι έκριναν και έτσι έκαναν. Όλους τους προηγούμενους προέδρους, Σωτήρη Αλιμίση και Κώστα Τριβέλα, τους είχα καλέσει να παρακολουθήσουμε την Εθνική στο ΕURO 2004 στην Πορτογαλία. Είχαμε αντιπαλότητα αλλά αυτά δεν τα θυμάσαι τέτοιες στιγμές. Τα ξεχνάς και είστε όλοι ενωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: