Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

«Πυρήνες της Φωτιάς»: Σταματούν την απεργία πείνας οι τέσσερις κατηγορούμενοι

Την λήξη της απεργίας πείνας, που είχαν ξεκινήσει στις 3 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσαν με ανάρτησή τους σε σάιτ οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς» Χ. Χατζημιχελάκης, Π. Αργυρού, Π. Μασούρας και Γ. Καραγιαννίδης.

Στην ανακοίνωσή τους επιτίθενται στην, επίσης κατηγορουμένη, Κωνσταντίνα Καρακατσάνη, η οποία είχε διαχωρίσει τη θέση της, θεωρώντας «τη στάση της τουλάχιστον ασυνεπή.

Το πλέον εξοργιστικό», γράφουν «είναι ότι προσπάθησε να περιβάλλει με πολιτικό μανδύα την οπισθοχώρησή της και δεν είχε τουλάχιστον την ειλικρίνεια να ομολογήσει ότι δεν άντεξε να σηκώσει το βάρος της κοινής μας συμφωνίας».....

Αναφέρονται στις ρήξεις που υπάρχουν στο εσωτερικό τους μέτωπο υπογραμμίζοντας ότι «στηρίξαμε την όλη διαδικασία σε μια συμφωνία που δεν βασίστηκε σε μια κοινή προοπτική, δημιουργώντας ένα οικοδόμημα του οποίου η βάση ήταν σχετικά ασταθής».

Οσο για την επιστροφή στη δίκη και τη στάση που θα κρατήσουν αφήνουν «θολό το τοπίο» λέγοντας πως «δεν πρόκειται επουδενί να αποδεχτούμε αυτό το δικαστήριο και τον τρόπο που εξελίσσεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: