Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Προς αναβολή ο τελικός Κυπέλλου του μπάσκετ


Η αναβολή του προγραμματισμένου για την ερχόμενη Κυριακή τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι το πιθανότερο σενάριο μετά το αδιέξοδο που παρουσιάστηκε με την παρουσία μαθητών με τους κηδεμόνες τους στις εξέδρες.

Το Υπουργείο Παιδείας, παρά τις διαβεβαιώσεις του εκπροσώπου του...



στη σύσκεψη της Παρασκευής, ενημέρωσε τη Δευτέρα πως δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να συγκεντρωθεί ικανός αριθμός μαθητών και να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων τους με τους κηδεμόνες τους, ενώ επιπλέον πρόβλημα αποτελεί ότι η ερχόμενη Κυριακή είναι η τελευταία της Αποκριάς και παράλληλα υπάρχει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Η θέση της ΓΓΑ παραμένει πως ο αγώνας θα πρέπει να διεξαχθεί με μαθητές (ή ενδεχομένως αθλητές ακαδημιών, παλαιμάχους των ομάδων και «Πελαργούς») και δεν συζητά καν το ενδεχόμενο παρουσίας οπαδών των δύο ομάδων. Η περίπτωση να γίνει το ματς κεκλεισμένων των θυρών δεν υπάρχει, γιατί θα θεωρηθεί η υπέρτατη δυσφήμιση του θεσμού που έχει… ταλαιπωρηθεί ήδη πολύ κι έτσι το σενάριο της αναβολής φαντάζει το πιθανότερο.

Για το πρόβλημα που θα προκύψει με τις ημερομηνίες, δεδομένου πως το καλεντάρι είναι ήδη «φορτωμένο», θεωρείται πως θα βρεθεί κάποια ημέρα για να γίνει ο αγώνας.

Οριστικές αποφάσεις αναμένονται στη σύσκεψη που θα γίνει το πρωί της Τρίτης (10:30) στην αστυνομική διεύθυνση της νοτιοανατολικής Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: