Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Βασίλης Πιπέρης: Κρίσιμες ώρες για το γελαστό παιδί των "Α.Μ.Α.Ν"!


Για χρόνια χάριζε το χαμόγελο σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από τη σατιρική εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.» μας έδινε την ευκαιρία να ξεχνιόμαστε από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, τα αποσπάσματα με τα κατορθώματα της τηλεοπτικής παρέας από τη Βόρεια Ελλάδα είναι από τα πιο δημοφιλή στο Διαδίκτυο, όπου κυκλοφορούν και έχουν καθημερινά εκατοντάδες «κλικ». Οι «Α.Μ.Α.Ν.» έχουν γράψει ιστορία!...



Μόνο που πριν από λίγο καιρό ένα μέλος τους δέχτηκε σκληρό χτύπημα της μοίρας. Το «παιδί με το χαμόγελο», όπως τον αποκαλούσαν οι υπόλοιποι, αλλά και όποιος τον γνώριζε προσωπικά, ο Βασίλης Πιπέρης δίνει την πιο μεγάλη μάχη του. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται συνεχώς ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς, ελπίζοντας ότι σύντομα ο φίλος τους θα καταφέρει να κερδίσει τη μάχη.

Ο 42χρονος μουσικός εδώ και έναν μήνα δίνει μάχη ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ οι θεράποντες ιατροί του μας μεταφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει βαριά, αλλά σταθερή.

Ο μουσικός και ηθοποιός, γνωστός από την ιστορική εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν. Τα Καθάρματα», παλεύει να κρατηθεί στη ζωή και να μας χαρίσει και πάλι στιγμές γέλιου αλλά και να μας συντροφεύει μουσικά με το μπάσο του.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, όλα έγιναν ξαφνικά ένα απόγευμα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Ο Βασίλης με την παρέα του έπινε καφέ σε κοσμικό σημείο της Λάρισας όταν ξαφνικά αισθάνθηκε έντονη δυσφορία. Οι φίλοι του ανησύχησαν και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Εκεί ξεκίνησε η περιπέτειά του, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλικό και μέσα στο νοσοκομείο, όπως
πληροφορηθήκαμε, υπέστη δύο εμφράγματα. Οι άνθρωποι που τον αγαπούν έπεσαν από τα σύννεφα,
δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς από τη μια μέρα στην άλλη μπορούσαν τα πράγματα να γίνουν τόσο διαφορετικά.



«Ο Βασίλης είναι φίλος, δουλεύαμε μαζί. Αυτός με το μπάσο του και εγώ με την κιθάρα. Επαθε εγκεφαλικό και μέσα στο νοσοκομείο δύο εμφράγματα, όλα έγιναν ξαφνικά. Ανέβαζε πίεση το τελευταίο διάστημα, έπρεπε να ασχοληθεί με τον εαυτό του, είχε πάρει και κάποια κιλάκια», μας εκμυστηρεύεται ο μουσικός Βαγγέλης Δημητρίου.

Ο γελαστός Λαρισαίος, που συμμετείχε μέχρι τον Οκτώβριο σε μουσικό σχήμα στο μαγαζί «Χίλια- Χείλια» και ετοιμαζόταν να βγει και πάλι στο πάλκο, έβαλε το μπάσο του στο συρτάρι. Μέχρι να σηκωθεί και πάλι, όμως, και να μας παρασύρει μουσικά!


ΑΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕΡΒΕΤΑ

Ανθρωποι που βρίσκονται κοντά του μας λένε πως μπορεί η εκπομπή που τον γνωρίσαμε να είχε τίτλο «Α.Μ.Α.Ν.: Τα Καθάρματα», ο Βασίλης ωστόσο είναι το καλύτερο παιδί. Γελαστός, με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, σε παρασύρει με το μπρίο του και σε καθηλώνει με την εξυπνάδα του. Οπως και στην κωμική και σατιρική τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, που μαζί με τον Αντώνη Κανάκη, τον Σωτήρη Καλυβάτση και τον Γιάννη Σερβετά παρουσίαζαν σατυρικά σκετς και σχολίαζαν την επικαιρότητα με τις ιδιαίτερες παρεμβάσεις τους.

«Είναι ένα μικρό παιδί, χαμογελαστός και δοτικός» μας λέει φίλος και συνεργάτη του. Ο Βασίλης είναι πολύ αγαπητός στη Λάρισα. Αρκετές φορές είχε ασχοληθεί με τα πολιτιστικά δρώμενα, ενώ είχε θέσει και υποψηφιότητα.

Στη δύσκολη φάση της ζωής του έχει δίπλα του ανθρώπους που έχουν μοιραστεί πολλά. Ανάμεσά τους και οι πρώην συνεργάτες του, οι «ΑΜΑΝατζήδες» Αντώνης Κανάκης και Γιάννης Σερβετάς, που επικοινωνούν συνεχώς με τον πατέρα του Βασίλη. Αλλωστε, λόγω της νοσηλείας του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας απαγορεύονται οι επισκέψεις σε πρόσωπα που δεν ανήκουν στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Ωστόσο, η σκέψη τους είναι συνέχεια κοντά του.

Οπως και να έχουν τα πράγματα, εμείς ευχόμαστε στον Βασίλη να βγει νικητής από αυτή την περιπέτειά του.

Espresso

2 σχόλια:

Χρήστος Μίχος / Christos Michos είπε...

σοκαρισμένος ! να γίνει καλά το παιδι,γιατί αυτό το κούλ βλέμμα αφησε εποχή !Ευχες...

Ανώνυμος είπε...

ο Πάγκαλος με τετοια κοιλιά γιατι δεν παθένει εμγραφμα να ησυχάσουμε ????????????

γαμώτο ειναι εκνευριστικό οι καλοί άνθρωποι να τα τραβάνε όλα