Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Άκης Πετρετζίκης: "Και οι τρεις κριτές δημιουργούν το πρότυπο του ιδανικού πατέρα"


Ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε για τους κριτές του Master Chef, τις σπουδές του, τον έρωτα αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια. «Μία μέρα πήρα ένα χαρτί, ένα μολύβι και ένα μπουκάλι ουίσκι. Πίνοντας άρχισα να καταγράφω τα πράγμα τα που γεμίζουν τη ζωή μου και με κάνουν να αισθάνομαι καλά....



Ανάμεσα σε αυτά που αποκαλύφθηκαν ήταν και η μαγειρική. Λίγο διάστημα αργότερα γράφτηκε και σε σχολή μαγειρικής. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα» είπε χαρακτηριστικά ο Άκης.

Όσο για τους κριτές του Master Chef δήλωσε: «Και οι τρεις μαζί δημιουργούν το πρότυπο του ιδανικού πατέρα. Ο Λευτέρης Λαζάρου μας δίνει την αρχική έμπνευση για κάθε πιάτο που δημιουργούμε, όπως κάθε πατέρας αποτελεί την έμπνευση για να δημιουργήσει το παιδί του το κάθε τι.

Έπειτα ο Λουκάκος είναι αυτός που αναγνωρίζοντας ένα λάθος, προσπαθεί να μας βάλει στη διαδικασία να το διορθώσουμε, όπως κάθε πατέρας στέκεται δίπλα στο παιδί του κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Και τέλος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι εκείνος που μας χαρίζει την εξιλέωση, μας συγχωρεί όταν το πιάτο μας δεν είναι άνταξιο των προσδοκιών του. Όπως κάθε πατέρας θα συγχωρέσει τα παιδιά του».

Όσα για τα μελλοντικά του σχέδια: «Ως γνωστόν κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Για να έρθω μόνιμα στην Αθήνα, θα πρέπει να έχω στα χέρια μου μια πολύ καλή πρόταση».

Τέλος για τον έρωτα ο Άκης δήλωσε: «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι αρκεί να ξέρεις τι τρως. Αν μαγειρέψεις δηλαδή κοψίδια μετά δεν θα έχεις όρεξη για σεξ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: