Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Παλαιοκώστας!


Κάτι παραπάνω από «δρακόντεια» ήταν τα μέτρα ασφαλείας για την μεταφορά του Νίκου Παλαιοκώστα στο νοσοκομείο του Ρίου, από τον φόβο μήπως ο καταζητούμενος αδελφός του Βασίλης επιχειρήσει να τον απελευθερώσει! Όμως, ο πάλαι ποτε «Φαντομάς», είναι πλέον «σκιά» του εαυτού του...



Περισσότεροι από 100 αστυνομικοί ακροβολίστηκαν το πρωί της Δευτέρας μέσα κι έξω από το νοσοκομείο, για να εξασφαλίσουν την χωρίς απρόοπτα διακομιδή του κ κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου βαρυποινίτη. Ο Νίκος Παλαιοκώστας οδηγήθηκε στον πρώτο όροφο του κτιρίου, όπου υποβλήθηκε σε υπέρηχο καρδιάς και στεφανιογράφημα, το οποίο έδειξε ότι δεν είναι απαραίτητη η νοσηλεία του κι έτσι επέστρεψε στο κελί του.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του χειροτερεύει μέρα με την ημέρα, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. Ο ίδιος, μάλιστα, την κάνει χειρότερη, αφού καθώς δηλώνει Δωδεκαθειστής και αρνείται ακόμη και την παραμικρή παροχή φαρμακευτικής αγωγής, επειδή δεν ταιριάζει με τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: