Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Μια τραυματίας από τα χθεσινά επεισόδια στην Αθήνα


Μια κοπέλα μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, κατά τα χθεσινά επεισόδια, που ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας μετά τη λήξη πορείας. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση ενώ άγνωστο παραμένει το πως τραυματίστηκε....



Επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών, από τα οποία τραυματίστηκε και μια νεαρή κοπέλα, που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Η κοπέλα βρέθηκε τραυματισμένη στην οδό Πατησίων, μετά την πορεία.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν στην οδό Πανεπιστημίου, όταν ομάδα νεαρών που ήταν στο τέλος της πορείας πέταξαν αρχικά πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στη διασταύρωση Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου και στη συνέχεια έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων κατευθυνόμενοι προς τα Προπύλαια.

Στη διάρκεια των επεισοδίων οι αστυνομικοί στο Κέντρο Επιχειρήσεων και ο εισαγγελέας που επόπτευε τα μέτρα είδαν ένα ασθενοφόρο να παραλαμβάνει μία κοπέλα από το πεζοδρόμιο μπροστά στο θέατρο ΑΛΦΑ. Αμέσως, ο εισαγγελέας ζήτησε να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη και έδωσε εντολή να γίνει προκαταρκτική εξέταση για τη διευκρίνιση των αιτίων του τραυματισμού της νεαρής.

Η κοπέλα διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύμα το δεξιό κρόταφο, ενώ στο νοσοκομείο μετέβη και ο εισαγγελέας, και έδωσε εντολή η τραυματίας να εξετασθεί από ιατροδικαστή. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση, την οποία παρακολουθεί ο εισαγγελέας. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό πως τραυματίστηκε και από τι η κοπέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: