Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Με την αγορά ενός φορτηγού.. δώρο ένα Καλάσνικοφ


Μία πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια για την αύξηση των πωλήσεών της επέλεξε εταιρεία πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, που με την αγορά φορτηγού δίνει δώρο και ένα Καλάσνικοφ...



“Δωρεάν AK-47” αναγράφεται στη σχετική αφίσα της περι ου ο λόγος εταιρείας, Nations Trucks, της οποίας οι πωλήσεις έχουν διπλασιαστεί από την ημέρα που δημοσιεύτηκε η προσφορά.

Ο υπεύθυνος πωλήσεων, Nick Ginetta, δήλωσε πως η εταιρεία, αντί να δίνει “στο χέρι” των πελατών της τα όπλα, προσφέρει μια δωροεπιταγή 400 δολαρίων, την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν, αγοράζοντας ένα τουφέκι από το τοπικό κατάστημα πώλησης όπλων.

“Δεν πιστεύω ότι στέλνει λάθος μηνύματα”, δήλωσε ο Ginetta, που υποστηρίζει, πως η εν λόγω συμφωνία, είναι σύμφωνη με τα δικαιώματα των πολιτών, όπως προέκυψαν από τη Δεύτερη Τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος.

“Δε χρειάζεσαι φορτηγό, για να αποκτήσεις και Καλάσνικοφ. Μπορείς κάλλιστα να το κάνεις, όσο δεν παραβαίνεις τους νόμους καμίας πολιτείας. Άρα, πρόκειται καθαρά για προβολή της εταιρείας μας”, πρόσθεσε ο ίδιος, μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι αγοραστές μας είναι και κάτοχοι όπλου και η ουρά των επίδοξων πελατών μας είναι πολύ μεγάλη”, κατέληξε ο Ginetta.

Δεν υπάρχουν σχόλια: