Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Μι βόλτα με το περιπολικό ήθελε τελικά...!


Το γραφείο του σερίφη της Κομητείας Τσαρλς της πολιτείας Μέριλαντ των ΗΠΑ δήλωσε την περασμένη Δευτέρα στο Associated Press ότι ένας άντρας κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και ισχυρίστηκε ότι τον είχαν ληστέψει προκειμένου να τον μεταφέρουν στο σπίτι του με το περιπολικό.

Ο άντρας ζήτησε από την αστυνομία να πάει σε έναν επαρχιακό δρόμο του χωριού Ρίπλεϊ γιατί είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας. Συγκεκριμένα, τους είπε ότι περπατούσε στην οδό 225, όταν ένα αυτοκίνητο του έκοψε τον δρόμο και κάποιος του έβαλε ένα όπλο στο κεφάλι ζητώντας του χρήματα. Εκείνος τους έδωσε όσα χρήματα είχε και οι ύποπτοι έφυγαν.

Αλλά όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν την περιοχή και πρόσεξαν ασυνέπειες στην κατάθεση του μάρτυρα, εκείνος ομολόγησε ότι είχε επινοήσει την ληστεία γιατί ήθελε να τον πάνε σπίτι του με το αυτοκίνητο.

Η δικαιολογία για το ψέμα του ήταν ότι είχε ξεμείνει από μονάδες στο κινητό του και το μόνο νούμερο που μπορούσε να καλέσει ήταν οι πρώτες βοήθειες. Το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα ο αποτυχημένος ψεύτης αντιμετωπίζει διάφορες κατηγορίες για άσκοπη κινητοποίηση των αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: