Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Κατασχέθηκαν 37 δέματα κάναββης στην Ηγουμενίτσα!



Στη 01.00΄ χθες τα ξημερώματα, στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Tμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων εντόπισαν ένα ύποπτο όχημα και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Σε νομίμως δοθέν σήμα στάσης, ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε , ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με το υπηρεσιακό όχημα, που είχε ως συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό αστυνομικού του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε και από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν ο αλλοδαπός οδηγός και ο επίσης αλλοδαπός συνεπιβάτης του. Εντός του οχήματος βρέθηκαν τριάντα επτά (37) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη σε φούντα, συνολικού βάρους σαράντα δύο κιλών και εκατόν εβδομήντα τεσσάρων (42.174) γραμμαρίων, τα οποία οι δράστες μετέφεραν από κοινού, με τελικό προορισμό την Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τα ναρκωτικά και το όχημα, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση.
laikoyra

Δεν υπάρχουν σχόλια: