Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Δεν είμαι δέσμια του lifestyle

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου στο ένθετο «Radar!», της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής.

Για την πολύχρονη συνεργασία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο τονίζει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά τους, αν και όπως εξομολογείται έχει τύχει να τσακωθούν οι δυο τους:

«Η ζωή με τον Φώτη είναι σαν να έχουμε κάμερα μέσα στο σπίτι μας. Είναι δουλειά και θα τσακωθούμε, αλλά στον βαθμό που θα του πω “τι γίνεται;” και θα μου απαντήσει “παράτα με”. Μέχρι εκεί. Υποχωρούμε πάντα και οι δυο», δήλωσε.

Ερωτηθείσα για την εκπομπή που παρουσιάζουν αλλά και τις ανάλογες που θεωρούνται ότι παρουσιάζουν μια ψεύτικη πραγματικότητα, η Μαρία Μπακοδήμου απαντά: «Δεν ευθύνονται συνολικά τα Μέσα. Τέτοιες εκπομπές έχουν αποστολή να χαλαρώσουν τον τηλεθεατή, να τον κάνουν να ξεφύγει από τα καθημερινά προβλήματά του. Αν κάποιος πρέπει να έχει ευθύνες είναι αυτοί που κάνουν δελτία και αποσιωπούν τις χρήσιμες ειδήσεις».

Επισημαίνει ότι η ίδια δεν θεωρεί ότι είναι δέσμια του lifestyle και επισημαίνει: «Το υπηρετώ στο πλαίσιο του ότι με διευκολύνει στη δουλειά μου. Αλλά δεν θα ζητήσω εξώφυλλα και συνεντεύξεις».....

Για την προσωπική της ζωή παραδέχεται πως έχει πολλές ανασφάλειες ως γυναίκα αλλά εξηγεί: «Έχω όμως και αυτοεκτίμηση. Μεγαλώνοντας δεν έχω την αγωνία να είμαι “τέλεια”. Το να είσαι τέλεια σου δημιουργεί τόσο στρες που σου στερεί τη χαρά του σήμερα. Και δεν θα γίνεις ποτέ τέλεια».

Αν και η ίδια εξομολογήθηκε πως έχει απιστήσει εις βάρος του συντρόφου της, δήλωσε πως τώρα πια τη συγχώρεση τη θεωρεί φυσιολογική κίνηση: «Το να συγχωρείς, όμως, δεν σημαίνει ότι μένεις και στη σχέση. Απλώς καταλαβαίνεις ότι ο άλλος έκανε κάτι που σε πλήγωσε, αλλά δεν σημαίνει ότι το έκανε και επίτηδες».

Η Μαρία Μπακοδήμου αν και έχει ήδη παντρευτεί δυο φορές δεν αποκλείει μια τρίτη φορά: «Ποτέ δεν λέω ποτέ, αλλά δεν είναι το ζητούμενο. Ο γάμος μού φαίνεται μια σύμβαση που μπορεί να με κάνει να ξενερώσω ακόμα και για την ίδια τη σχέση».

Τέλος, για το αν θα ήθελε να αποκτήσει κι άλλα παιδιά είναι κατηγορηματική: «Πάρα πολλά! Και μέσα και έξω από έναν γάμο. Ένα παιδί είναι πάντα ευλογία που αν θέλει μια γυναίκα να το κρατήσει ο γάμος δεν είναι κάτι αναγκαστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: