Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Σωκράτης Γκιόλιας: Το τελευταίο τηλεφώνημα


Εκατοντάδες σοβαρά αλλά και γελοία σχόλια γράφτηκαν σήμερα, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια από την Σέχτα Επαναστατών.

Αυτό που δεν γράφτηκε και θα το αποκαλύψουμε εμείς, είναι ότι με πολύ υψηλή εντολή, η Δικαιοσύνη επιχειρεί τις τελευταίες 3 ημέρες να ρίξει φως στην υπόθεση...



Στο μικροσκόπιο λοιπόν της Δικαιοσύνης βρίσκονται και πάλι τα στοιχεία του κινητού τηλεφώνου του άτυχου δημοσιογράφου για να διαπιστωθεί με ποιους συνομίλησε τις τελευταίες ώρες.

Από την έρευνα μέχρι στιγμής και από την άρση του απορρήτου των συνομιλιών που είχε ο Σ. Γκιόλιας έχει προκύψει πως ήταν ανήσυχος από διάφορα απειλητικά μηνύματα που έπαιρνε και τα οποία ενδεχομένως να μην είχαν καμία σχέση με την υπόθεση της δολοφονίας του.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από ανώτατη εισαγγελική πηγή, στη μια τα ξημερώματα ο Σωκράτης Γκιόλιας μίλησε για τελευταία φορά φορά από το κινητό του με γνωστό επιχειρηματία με τον οποίο συνεργαζόταν. Το στοιχείο αυτό δεν είναι περίεργο καθώς είχαν συχνή επικοινωνία οι δυο άνδρες.

Αυτό που έγινε γνωστό από την έρευνα είναι ότι ο Σωκράτης Γκιόλιας την παραμονή της δολοφονίας του είχε συναντήσει διευθυντή τηλεοπτικού σταθμού, με τον οποίο συζήτησαν τους τρόπους συνεργασίας του καναλιού με το troktiko. Η συνάντηση ενδεχομένως να μην έχει καμία απολύτως σχέση, με την δραματική εξέλιξη που ακολούθησε. Η Δικαιοσύνη όμως διερευνά τα πάντα...

fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: