Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Άγνωστος άνδρας είδε την Εϊμι Γουάινχαουζ λίγες ώρες πριν πεθάνει

Προς όλες τις κατευθύνσεις στρέφει την έρευνά της η βρετανική αστυνομία προκειμένου να λύσει το μυστήριο του θανάτου της Εϊμι Γουάινχαουζ, στον οποίο δεν κατάφερε να ρίξει φως η νεκροψία.

Ντετέκτιβ διερευνούν το ενδεχόμενο η άτυχη τραγουδίστρια να συναντήθηκε με άγνωστης ταυτότητας άντρα λίγες ώρες πριν πεθάνει. Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Daily Mirror», υπάρχουν σχετικές μαρτυρίες.

«Είχε έναν χαοτικό τρόπο ζωής και συχνά έβγαινε πολύ αργά τη νύχτα ή τις πρώτες πρωινές ώρες για να συναντηθεί με φίλους της» δηλώνει στην εφημερίδα άνθρωπος του στενού της κύκλου.

Πάντως ο σωματοφύλακάς της φαίνεται να έχει καταθέσει ότι η Εϊμι έμεινε το μοιραίο βράδυ μέσα στο δωμάτιό της, όπου έπαιζε μάλιστα ντραμς και αναγκάστηκε να πάει να της πει να σταματήσει, γιατί σήκωνε τη γειτονιά στο πόδι!

Την ίδια ώρα, η οικογένειά της υποστηρίζει ότι ο θάνατός της οφείλεται στο σοκ που υπέστη ο οργανισμός της από το γεγονός ότι απείχε τρεις ολόκληρες εβδομάδες από το αλκοόλ....

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι η 27χρονη άφησε την τελευταία της πνοή επειδή αγνόησε τη συμβουλή του γιατρού της να μειώσει σταδιακά το ποτό. Εικάζουν ότι η στέρηση του αλκοόλ τής προκάλεσε σπασμούς, τους οποίους δεν άντεξε ο καταπονημένος από πολλά χρόνια καταχρήσεων οργανισμός της.

Επιπλέον, γιατρός που την είχε εξετάσει μία μέρα πριν από τον θάνατό της την είχε βρει σε ικανοποιητική κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εϊμι υποβαλλόταν συχνά σε τσεκάπ, καθώς έπασχε από εμφύσημα, ενώ είχε και ιστορικό σοβαρών λοιμώξεων στο αναπνευστικό.

Το trademark όμως Amy Winehouse… ζει και βασιλεύει! Εκτός από την κυκλοφορία νέου δίσκου της που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ήδη στα σκαριά, το ίδιο δεν αποκλείεται να συμβεί και με κολεξιόν ρούχων, τον σχεδιασμό των οπ [Η Εϊμι Γουάινχαουζ σε συναυλία.] ποίων έχει υπογράψει η ίδια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Harpers Bazaar» η Γουάινχαουζ είχε αποκαλύψει ότι είχε έτοιμες ήδη τρεις ακόμα κολεξιόν για τον οίκο Fred Perry. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επισήμως τις προθέσεις της, ωστόσο όλα τα κομμάτια που υπήρχαν ήδη στα καταστήματα με την υπογραφή της Εϊμι ξεπούλησαν μετά τον θάνατό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: