Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Μήπως σας περισσεύουν... 571 ώρες 1 λεπτό και 41 δευτερόλεπτα;

Ένας 22χρονος Αμερικάνος προγραμματιστής εφαρμογών για το iphone, γυρνώντας από τις διακοπές του στη Χιλή σκέφτηκε να ανεβάσει ένα βίντεο να δείξει τα κατορθώματά του στο Youtube. Οχι ιδιαίτερα πρωτότυπη σκέψη, θα λέγαμε, όμως ας μην βιαζόμαστε! Κυριολεκτικά.

Ο κύριος Χάρκιχ ζητάει το χρόνο μας. Ανέβασε 571 ώρες ύλικού, και παρακαλώ πολύ αν κάποιος τις δει από την αρχή μέχρι το τέλος, τον παρακαλούμε να μας αφήσει ένα μήνυμα!

Το επικό διαστάσεων έργο του, ίσως αποτελεί και μια επικών διαστάσεων ανοησία. Κοιτώντας το βίντεο απλά δε φαίνεται απολύτως τίποτα, πέρα από μια εναλασσόμενη θολούρα. Όπως εξηγεί ο ίδιος, το τεράστιο αρχείο έπρεπε να συμπιεστεί sta 20GB ώστε να μπορεί να «ανέβει» στο youtube, προκαλώντας έτσι τεράστια απώλεια στην ποιότητα της εικόνας.....

Όμως αυτό δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιάιτερα. Όπως λέει ήξερε εξαρχής πως το κατόρθωμα του θα το εκτιμούσαν μόνο τα «φρικιά» των υπολογιστών και η αλήθεια είναι πως με αυτούς μάλλον τα κατάφερε όπως φαίνεται και από τα σχόλια... Ο Χάρκικ πλέον προκαλέι οποιονδήποτε να τον ξεπεράσει!


Δεν υπάρχουν σχόλια: