Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Γυναικεία συμμορία προσπάθησε να κλέψει τράπεζα

Συμμορία, που προσπάθησε να αφαιρέσει από τραπεζικό λογαριασμό μεγάλο χρηματικό ποσό, χρησιμοποιώντας πλαστογραφημένο διαβατήριο, εντόπισε η διεύθυνση ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δύο γυναίκες, ηλικίας 36 και 52 ετών, μετέβησαν την Παρασκευή σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Πανοράματος, και με πλαστό διαβατήριο προχώρησαν σε ανάληψη 10.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν ανάληψη, άλλων 90.000 ευρώ, από το ίδιο υποκατάστημα.

Όταν η παράνομη δράση των γυναικών έγινε αντιληπτή από τον διευθυντή του υποκαταστήματος, οι γυναίκες τράπηκαν σε φυγή, εντοπίστηκαν, ωστόσο, να επιβαίνουν σε ταξί και συνελήφθησαν.

Από την προανάκριση του τμήματος Οικονομικών Εγκλημάτων της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι η 36χρονη, μαζί με άλλους συνεργούς, υπεξαίρεσαν εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας της γυναίκας, της οποίας τα στοιχεία υπήρχαν στο πλαστό διαβατήριο, που είχαν χρησιμοποιήσει στην τράπεζα.....

Σε βάρος των δύο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, πλαστογραφία και απάτη κακουργηματικής πράξης, ενώ τα υπόλοιπα μέλη αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: