Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ηχηρά ονόματα στην υπόθεση με τους στημένους αγώνες


Εννέα ηχηρά ονόματα που έχουν σχέση με ποδόσφαιρο, επιχειρήσεις και εμπλέκονται σε παράνομους αγώνες ποδοσφαίρου, εκβιάσεις, απάτες, παράνομα στοιχήματα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος κρατούνται στην Ασφάλεια Αττικής, έπειτα από μεγάλη εξόρμηση της αστυνομίας στο λεκανοπέδιο με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι συλληφθέντες είναι οι:...



Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου), Σταύρος Ψωμιάδης (πρόεδρος ΠΑΕ Καβάλα), Γιώργος Τσακογιάννης (μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Ηλιούπολη), Δημήτρης Ζαβαντίας (πρώην ποδοσφαιριστής), Νίκος Παντέλης (προπονητής), Αθανάσιος Ντότσης (μάνατζερ Αγροτικού Αστέρα), Νίκος Χάλκος (πρόεδρος ΠΑΕ Ηλιούπολη), Ανδρέας Δημόπουλος, Βασίλης Καρακούλιας.

Πρόκειται για τεράστιο χτύπημα που ασχολείται κυρίως με παράνομα στοιχήματα που έχουν σχέση με ποδοσφαιρικούς αγώνες και το οποίο εξαρθρώθηκε έπειτα από πληροφορίες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές της Ασφαλείας, το παράνομο κύκλωμα εισέπραξε τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία στη συνέχεια ξέπλενε επενδύοντάς τα κυρίως στις επιχειρήσεις που διέθεταν οι συλληφθέντες.

Η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε στις 13:00 το μεσημέρι με εντολή της εισαγγελίας ενώ αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες και σε άλλα σημεία της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: