Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Οι "Αγανακτισμένοι" εγκλώβισαν τους Βουλευτές μέσα στη Βουλή!


ΤΗΝ "ΠΑΤΗΣΑΝ" ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Αρκετοί βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Χρυσοχοϊδης, έχουν εγκλωβιστεί στο κοινοβουλευτικό κτίριο καθώς πάνω από 100 άτομα από τη συγκέντρωση των "Αγανακτισμένων" έχουν κλείσει τους δρόμους και δεν τους επιτρέπουν να φύγουν...



Όλοι οι είσοδοι και οι έξοδοι που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου του Κοινοβουλίου, έχουν αποκλειστεί από διαδηλωτές που μετέχουν στις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων.

Στην κεντρική είσοδο επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, τα πνεύματα είναι οξυμένα, καθώς, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες, υπάρχει πλήθος συγκεντρωμένων που φωνάζουν συνθήματα κατά της Βουλής και των βουλευτών.

Την ώρα της συγκέντρωσης μελών του κινήματος των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, τα οποία ξεπέρασαν για 7η συνεχόμενη ημέρα τους 30.000, διεξαγόταν και συζήτηση στη Βουλή.

Το θέμα ήταν ένα νομοσχέδιο του κ. Χρυσοχοϊδη για την αδειοδοτήση βιομηχανικών πάρκων.

Οι βουλευτές μεταξύ των οποίων, ο κ. Τζαβάρας και ο κ. Γείτονας, προσπαθούν εδώ και μία ώρα να φύγουν και δεν μπορούν.

Όποιος πολιτικός προσπάθησε να φύγει, αποδοκιμάστηκε έντονα και επέστρεψε ξανά στο κτίριο.

Οι υπηρεσίες Ασφαλείας αποφάσισαν να φυγαδεύσουν τους βουλευτές μέσω του Εθνικού Κήπου, ενώ ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί μπροστά από τους διαδηλωτές για να αποτρέψουν μια ενδεχόμενη εισβολή στη Βουλή.

Αξιωματικοί της αστυνομίας έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους πλέον ψύχραιμους διαδηλωτές ώστε να πειστούν οι τελευταίοι να αποχωρήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: