Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Λοβέρδος: Δεν τελειώσαμε με τα μέτρα


Αιχμές άφησε ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, για αντιπολίτευση μέσα στην κυβέρνηση, ενώ άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο να ληφθούν νέα μέτρα.

Σύμφωνα με συνέντευξή του, που δημοσιεύεται στη REAL NEWS, ο κ. Λοβέρδος τονίζει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια προσωπικών στρατηγικών μέσα στην κυβέρνηση, ενώ εξήγησε ότι η αμηχανία της κυβέρνησης...



μαζί με τη συζήτηση περί πρόωρων εκλογών και τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών αποτελούν τους παράγοντες τους οποίους και εκμεταλλεύονται οι διάφοροι σπεκουλαδόροι εκτός Ελλάδας.

Επισήμανε ακόμα πως έχουν χαθεί τρεις πολύτιμοι μήνες και ξεκαθαρίζει πως στις σημερινές τραγικές καταστάσεις που βιώνει η χώρα κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιπολιτεύεται τον πρωθυπουργό μέσα από την κυβέρνηση.

Ο κ. Λοβέρδος τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών, και υπογράμμισε πως όποιος αρνηθεί τον αγώνα θα απορριφθεί με πάταγο ενώ όσον αφορά την οικονομία δεν απέκλεισε τη λήψη και νέων μέτρων.

Εξέφρασε την εκτίμηση του πως πράγματι ο Γιώργος Παπανδρέου θα συνεχίσει με όσους πιστεύουν στην πολιτική του.

"Δεν μπορούμε να λέμε ότι αυτά είναι τα μέτρα και τελειώσαμε. Δεν θα χρειαστούν όμως οριζόντιες και άδικες πολιτικές εάν κάθε υπουργείο πετύχει τους στόχους που θέσαμε το Δεκέμβριο του 2010 ή όσους νέους χρειαστεί να θέσουμε", τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: