Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο πρύτανης και άλλοι 7 στον Εισαγγελέα για Νομική


Εισαγγελική κλήση εστάλη σε οχτώ άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του πρύτανη του Πανεπιστήμιου, κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, για να καταθέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου, για την υπόθεση της διακίνησης παράνομων μεταναστών και της κατάληψης της Νομικής...



Οι κλήσεις εστάλησαν από τον Εισαγγελέα Εφετών, Σπύρο Μουζακίτη, ο οποίος διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για το θέμα.

Ο εισαγγελέας, μέχρι στιγμής, έχει αποστείλει οκτώ κλήσεις, για κατάθεση την Τετάρτη (02/02) και την Πέμπτη (03/02), ενώ ο πρύτανης καλείται να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος (πλημμέλημα).

Οι υπόλοιπες κλήσεις, μέχρι στιγμής, αφορούν το αδίκημα της προώθησης και διακίνησης μεταναστών, το οποίο αποτελεί κακούργημα και απευθύνονται σε μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας συνεχίζει την έρευνα για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σας παιδιά και εγώ!! Να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση άμεσα να φέρει καμιά εικοσαριά εκατομμύρια μετανάστες από τις χειμαζόμενες χώρες της Αφρικής και της Ασίας και να τους δοθεί αμέσως ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ! Και να απαιτήσουμε να φύγουν οι Έλληνες από την Ελλάδα γιατί δεν θα χωράνε μαζί με τους μετανάστες. Καλώ την επιτροπή αλληλεγγύης των μεταναστών γιά άμεσες απεργίες, καταλήψεις για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έξω ΟΥΣΤ οι Έλληνες φασίστες μικροαστοί κάτοικοι της χώρας! Μέσα οι φτωχοί προοδευτικοί μετανάστες!!
Προσοχή - προσοχή! Καλώ όλους τους μετανάστες στη διαδήλωση αλληλεγγύης της επιτροπής με συνθήματα: Έξω οι φασίστες Έλληνες από τη χώρα τους! Να πάνε στη Ζιμπάμπουε! Τώρα εδώ θα κατοικήσουν οι προοδευτικοί μετανάστες! Αλήθεια παιδιά εμείς οι Έλληνες της επιτροπής αλληλεγγύης για τους μετανάστες θα μπορούμε να μείνουμε Έλλάδα ή θα πρέπει να ξεκουμπιστούμε και εμείς. Θέλω μια απάντηση για να ησυχάσω!

Ανώνυμος είπε...

fae apta galika carefour fora kinezika rouxa xase ti douleia sou katse kai psofa sto mpourdelo to kratos pou se kyverna kai agwnisou na fygoun oi metanastes aptous dromous sou malaka ellina