Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ολη η αλήθεια για τον τελικό του Master Chef!


..ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ριάλιτι στην χώρα μας, εκπρόσωπος εταιρείας παραγωγής βγαίνει και δηλώνει δημοσίως ότι έγινε λάθος στο μοντάζ των πλάνων του παιχνιδιού και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τον σάλο που δημιουργήθηκε με πλάνο που έπαιξε δύο φορές.

Ήταν το ίδιο πλάνο και όχι απλά η ίδια βαθμολογία που κάποιοι είπαν ότι έβαλε ο κριτής...



«Εμείς στην αρχή είχαμε την αίσθηση ότι έχει γίνει κάποιο λάθος από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Όμως ο κύριος Σκαρμούτσος επέμενε ότι δεν έχει κάνει κανένα λάθος. Ξαναείδαμε όλο το υλικό στο μοντάζ και διαπιστώσαμε ότι ο Δημήτρης είχε δίκιο. Είναι δική μας η ευθύνη, είναι ένα λάθος που έγινε στο προ- μοντάζ και ουσιαστικά πρόκειται για επανάληψη του ίδιου πλάνου», δήλωσε αποκλειστικά στο Star η Κατερίνα Κούμπη, υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών των studio ATA.

Τίποτα. Ούτε ενδεχόμενος δόλος, ούτε λάθος στην κριτική, ούτε «σπρώξιμο» στον Άκη. Έπαιξαν το ίδιο πλάνο δύο φορές. Και ρωτάμε: Είναι δυνατόν σε ένα τόσο υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα, με συντελεστές κορυφαία ονόματα στον χώρο τους και με ένα promotion που όλα τα προγράμματα θα ζήλευαν, να γίνεται τέτοιο λάθος; Να «πέφτει» το ίδιο πλάνο δύο φορές;

Το σωστό πλάνο είχε επίσης δεκάρι για τον Ακη. Αλλά έγραφε πιάτο νούμερο δύο και ήταν άλλη λήψη. Δεν ήταν το ίδιο πλάνο με αυτό του Μιχάλη. Που δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα γράφονται στο facebook ότι είναι δήθεν ενοχλημένος με τα όσα έγιναν στον τελικό. «Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Εμέινα μου τα είπαν το πρωί που ξύπνησα», είπε.

Και μπορεί οι κριτές να θεώρησαν ότι ο Άκης είναι ο καλύτερος Έλληνας masterchef, ωστόσο ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μίλτος Καρούμπας δήλωσε ότι στον τελικό, ο Μιχάλης μαγειρικά ήταν πολύ καλύτερος, απλά ο 'Ακης ήταν καλύτερος γευσιγνώστης.

«Όλοι ήταν καλοί απλά κέρδισε αυτός που ήταν πολύ πιο ψύχραιμος», δήλωσε ο κριτής Λευτέρης Λαζάρου. Με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπό σας και στις γνώσεις σας κύριε Λαζάρου, διαγωνισμό μαγειρικής κάνατε ή παιχνίδι για υποψήφιους κασκαντέρ;



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: