Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Το άγνωστο δράμα του Ηλία του Big Brother


Μπορεί κάποιοι να κατακρίνουν τον εγκλεισμό στα reality, αλλά, όπως φαίνεται στην περίπτωση του Ηλία, η συμμετοχή του στο «Big Brother» του έκανε καλό και του χάρισε πάλι το χαμόγελο.

«Το “Big Brother” έβγαλε τον αδελφό μου από τη θλίψη μετά τον χαμό της μητέρας μας» λέει η αδερφή του Ελένη Τυράκη...



Η απόφαση του Ηλία να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι προκάλεσε έκπληξη στους δικούς του ανθρώπους: «Και εγώ και ο πατέρας μου δεν πιστεύαμε ότι θα έμπαινε, αν και μας έλεγε ότι ήθελε να ζήσει την εμπειρία. Χαρήκαμε πολύ γιατί αυτό το παιχνίδι τον έκανε να χαμογελάσει ξανά» συνεχίζει.

Ο χαμός της μητέρας του είχε στενοχωρήσει όλη την οικογένεια, ενώ ο Ηλίας, ευαίσθητος όπως είναι, πέρασε πολύ δύσκολα. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια ο Ηλίας πήγαινε καθημερινά στο κοιμητήριο και φρόντιζε το μνήμα της μητέρας του. Το «Big Brother» αποδείχτηκε η καλύτερη λύση για να μπορέσει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα και να γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους.

Και δικαίως ο Ηλίας είναι συμπαθής σε όλους τους υπόλοιπους έγκλειστους αλλά και στους περισσότερους τηλεθεατές του reality. «Μου αρέσει που τον βλέπω ξανά να χαμογελά» λέει η αδελφή του. «Ο Ηλίας έχει μεγάλη καρδιά και φροντίζει όποιον του ζητήσει βοήθεια.

Ακόμη και για τα αδέσποτα νοιάζεται. Πάντα στο αυτοκίνητό του έχει φαγητό και, όταν δει κάποιο αδέσποτο, σταματά για να το ταΐσει».

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: