Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Τα καλύτερα τραγούδια για να το... κάνεις!


Η κιθάρα του Jimi Hendrix, η φωνή της Aretha Franklin, ο δυναμισμός της Betty Davis μπορούν να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για τις πιο prive στιγμές σου.

H μουσική υπόκρουση είναι απαραίτητη για να πετύχεις το κατάλληλο sex mood για εκείνη. Και για μια γυναίκα δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την λάθος μουσική που θα την αποσπά από το «καθήκον».....



Ενώ η σωστή μουσική μπορεί να την χαλαρώσει και να την απελευθερώσει στο λεπτό, η λάθος μουσική μπορεί να τα καταστρέψει όλα τόσο γρήγορα που δεν θα καταλάβεις τι έγινε μέχρι που θα είσαι μόνος σου με το () στο χέρι.

Foxy Lady - Jimi Hendrix Δυνατό εκεί που πρέπει, επιθετικό μ’ ένα θείο τρόπο, επικίνδυνο μ’ ένα «βρώμικο» τρόπο. Αξέχαστη η σκηνή στο Wayne's World, όταν υπό την μουσική υπόκρουση του Hendrix ο Garth «ανοίγει δρόμο» για να βρεθεί κοντά στη γυναίκα των ονείρων του.

Born Under a Bad Sign - Albert King Με τους εκκεντρικούς ήχους της κιθάρας, με σταθερά κρουστά και τους ήχους του σαξόφωνου να κάνει αναδρομή στο παρελθόν, δεν θα μπορούσες να δημιουργήσεις καλύτερη ερωτική ατμόσφαιρα. Άσε που άμα χορέψει για πάρτη σου θ’ απογειωθείτε και οι δύο.

Chain of Fools - Aretha Franklin Με τη βαθειά φωνή της και τη βαριά μπασογραμμή για backround, αυτή η γυναίκα έχει το μαγικό χάρισμα να φτιάχνει τις γυναίκες και μόνο που ανοίγει το στόμα της. Πες την αλήθεια, την ζηλεύεις έτσι;

Me & Mr. Jones - Amy Winehouse Συγχρόνισε τους ήχους της τρομπέτας με τις κινήσεις του σώματος σου και θα την στείλεις στα ουράνια. Και δώσε και λίγη βάση στους στίχους… το «fuckery» το άκουσες;

I Wish - Stevie Wonder
Η γιορτή των πνευστών σε απόλυτη αρμονία με τη φωνή του Stevie Wonder. Σε λίγο πιο χαρούμενο τόνο, έτσι για να θυμηθούμε την εποχή που το σεξ ήταν επανάσταση για κάποιους.

Anti Love Song - Betty Davis Μόνο anti-love δεν είναι αυτό το τραγούδι. Παντρεμένη με τον Miles Davis, η τρελή βασίλισσα της funk υπέγραψε το τραγούδι ως «Η γυναίκα που είναι τόσο άγρια ακόμα και για τον Miles Davis». Θεά! Άραγε μπορείς να κάνεις και τη δική σου να νιώσει έτσι;

Criminal - Fiona Apple Μπορεί να σου φαίνετε κλισέ το τραγούδι, αλλά για τις γυναίκες δεν είναι καθόλου. Κάτι στο ρυθμό του, στο «βαρύ» πιάνο ή στη φωνή της Apple τους λέει ν’ ανάψουν μόλις το ακούσουν.

Night time is the Right Time - Ray Charles
Ο πιο σέξι άντρας στο πιάνο και η πιο σέξι φωνή στ’ αυτιά σου. Οι Ray Charles και Margie Hendrix, σε απογειώνουν τραγουδώντας για την ανάγκη να κρατάς κάποιον τη νύχτα. Υπάρχει καλύτερο τραγούδι για σεξ;

You're the Boss - Elvis Presley and Anne Margaret Ένα όχι και τόσο γνωστό τραγούδι του Elvis με την άσημη αγαπημένη του τότε, Anne Margaret. Βραχνές και συγχρόνως ζεστές φωνές τραγουδούν για το «ποιος είναι το αφεντικό». Πίστεψέ με θα λιώσει.

Down in the Hole - Tom Waits Το ξέρω ότι ο Tom Waits δεν έχει την ίδια απήχηση σε όλους. Έχει όμως ένα μαγικό τρόπο να σου φτιάχνει μια πιο σέξι διάθεση μ’ ένα περίεργο, σχεδόν σουρεαλιστικό τρόπο. Και στο συγκεκριμένο τραγούδι το καταφέρνει σε χρόνο μηδέν.Διαλέγει η θεία Λόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: