Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Νέο σκάνδαλο ΠΑΣΟΚ: μοιράζουν δωρεάν smartphones για να πάρουν ψήφους!



Aν αυτό δεν είναι δωροδοκία της χειρίστης μορφής για να μαζέψουν ψηφαλάκια το ΠΑΣΟΚ και κυρίως οι νεολαίες του ΠΑΣΠ κ.λπ. τότε τι είναι; Που βρίσκει το ΠΑΣΟΚ τα λεφτά και δίνει σε εξευτελιστικές τιμές αυτά τα ακριβά κινητά στα μέλη του κόμματος; Κατά τα άλλα λεφτά (δεν) υπάρχουν... Τη διαπλοκή του "αριστερού σοσιαλιστικού λαϊκού κόμματος" με το κεφάλαιο και τις επιχειρήσεις και τη μπίζνα που έχει στήσει δε το πιάνουμε καν!

δείτε τι γράφουν στο επίσημο site τους!

Για να πάρετε και εσείς δωρεάν smartphone από το ΠΑΣΟΚ (δηλ. να δωροδοκηθείτε) το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στα γραφεία του κόμματος, να συμπληρώσετε μια αίτηση εγγραφής μέλους του κόμματος και να πληρώσετε τη συνδρομή στο κόμμα (25 ευρώ). Μετά σας δίνουν το τιμοκατάλογο για να διαλέξετε πως ακριβώς θέλετε να σας δωροδοκήσουν...

Blackberry 9700 (Bold 2) - 122ευρώ(+ΦΠΑ) - στην αγορά από 379 ευρώ = Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει: 257ευρώ
Blackberry 8520 - ΔΩΡΕΑΝ - στην αγορά από 210 ευρώ = Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει: 210 ευρώ
Blackberry 9520 (Storm2) - 113ευρώ(+ΦΠΑ) - στην αγορά από 399 ευρώ = Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει: 286 ευρώ
Nokia X6 Black 16GB - 17 ευρώ (+ΦΠΑ) - στην αγορά από 276 ευρώ = Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει 249 ευρώ
Nokia E66 - Δωρεάν - στην αγορά από 240 ευρώ = Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει 240 ευρώ.
Sony Ericsson Aino white - 10ευρώ(+ΦΠΑ) - στην αγορά από 250 ευρώ = Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει 240 ευρώ.
Sony Ericsson xperia X10 mini black (Android)- Δωρεάν - στην αγορά από 225 ευρώ = Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει 225 ευρώ

* τα στοιχεία προέρχονται από εδώ: http://vpn.pasok.gr/, https://docs.google.com/View?id=dwsrkg7_5fgmbfjf5
* οι εμπορικές τιμές από το skroutz.gr

Για να μη τα πολυλογούμε το ΠΑΣΟΚ δίνει κινητό μέσου όρου αξίας περίπου 245 ευρώ στο κάθε τυχάρπαστο που θα πάει να εγγραφεί στο κόμμα!

Που τα βρίσκει αυτά τα λεφτά; Σίγουρα δε δικαιολογούνται από τις συνδρομές των μελών του... Τι συμφωνίες υπάρχουν κάτω από το τραπέζι με τις επιχειρήσεις, το κεφάλαιο και τη πλουτοκρατία; Ναι, μιλάμε για αυτούς που θα εφάρμοζε υψηλό συντελεστή φορολόγησης αλλά τελικά πάλι από το λαό τα παίρνει τα λεφτά!

Όμως δε τελειώσαμε! Έχει κι άλλο... Η σύνδεση των κινητών είναι υπηρεσία του ΠΑΣΟΚ στην οποία ισχύουν τα εξής:

Μηνιαίο πάγιο 1ευρώ

Απεριόριστες δωρεάν κλήσεις σε όλα τα κινητά τηλέφωνα του προγράμματος (από ΠΑΣΟΚ σε ΠΑΣΟΚ είναι τσάμπα - κατά το γνωστό ανέκδοτο "από μπουρδέλο σε μπουρδέλο").

Έκπτωση περίπου 50% στις χρεώσεις για κλήσεις προς σταθερά & κινητά εκτός ΠΑΣΟΚ (ο μέσος όρος για το κόστος κλήσης είναι περίπου 0,10ευρώ ανά λεπτό ομιλίας).

Με λίγα λόγια και τσάμπα smartphone και πάμφτηνες κλήσεις εφόρου ζωής (αρκεί να γίνεις και εσύ ΠΑΣΟΚτσής)!

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε για να μαζέψετε ψηφαλάκια στο κώμα σας;

isfentona

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ψυχραιμία, πρόκειται για συμφωνία προφανώς μεταξύ ΠΑΣΟΚ και wind και είναι ουσιαστικά κάποιο εταιρικό πακέτο. Εδώ αναφέρετε καθαρά το ποιοι δικαιούνται σύνδεση και επιδότηση και για πιο σκοπό γίνετε όλο αυτό. http://vpn.pasok.gr/download/Epistoli_Genikou_15_9_2008.pdf Μην παρεξηγηθώ δεν είμαι οπαδός του ΠΑΣΟΚ και ούτε ψήφισα ποτέ αυτό το κόμμα και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κόμμα ικανό να με εκπροσωπήσει αλλά πρέπει μερικές φορές να προσέχουμε τι λέμε και τι γράφουμε γιατί ένα από τα πράγματα που μας έχουν καταντήσει στο χάλι που είμαστε είναι ότι δεν ψάχνουμε λίγο περισσότερο και ποιο ουσιαστικά τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας...