Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ψάχνουν τους διαρρήκτες που.. αφοδεύουν!



Εκτεταμένες έρευνες σε όλο το νησί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των μελών της σπείρας διαρρηκτών που αφήνουν τη «βρόμικη» υπογραφή τους στα σπίτια και τις επιχειρήσεις που «χτυπούν», διεξάγουν οι διωκτικές αρχές του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες, θέλοντας προφανώς να περιπαίξουν είτε τους ιδιοκτήτες είτε τις αστυνομικές δυνάμεις, πριν αποχωρήσουν από τα σπίτια αφοδεύουν στους εξωτερικούς χώρους και αφήνουν μάλιστα τα κόπρανα σε εμφανή σημεία!

Τα μέλη της σπείρας, είτε βρουν αντικείμενα για να κλέψουν είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνουν την ανάγκη τους στην αυλή, λερώνοντας τους τοίχους. Η δράση τους προκαλεί έκπληξη, αλλά και έντονο προβληματισμό στην αστυνομία, η οποία προσπαθεί εκτός των άλλων να δώσει και απαντήσεις για το «φαινόμενο» στα θύματα, τα οποία εκτός των άλλων μπαίνουν και στη διαδικασία να καθαρίσουν τις ακαθαρσίες.

Κατά το παρελθόν η «βρόμικη» υπογραφή ήταν σύνηθες στην Αθήνα, όπου όμως οι δράστες το έκαναν κυρίως για να εκδικηθούν εάν η διάρρηξη δεν ήταν επιτυχής και έφευγαν με άδεια χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: