Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Sony: Κίνδυνος υπερθέρμανσης ορισμένων μοντέλων του laptop Vaio - Κατεβάστε πρόγραμμα για να το διορθώσετε!



Η εταιρεία Sony ζήτησε σήμερα από τους κατόχους ορισμένων λάπτοπ "Vaio", των σειρών F και C, να κατεβάσουν από το Ιντερνετ ένα πρόγραμμα το οποίο θα διορθώσει ένα πρόβλημα υπερθέρμανσης της συσκευής, το οποίο αφορά περί τους 535.000 υπολογιστές ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Sony, το λογισμικό που ρυθμίζει τη θερμοκρασία της συσκευής είναι ελαττωματικό και μπορεί να προκαλέσει την υπερθέρμανσή της, μέχρι του σημείου εξωτερικής της παραμόρφωσης.

Το ελάττωμα αυτό μπορεί να διορθωθεί με την εφαρμογή του εσωτερικού προγράμματος BIOS που οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν. Οι πελάτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία μπορούν να απευθύνονται στα σημεία πώλησης των συσκευών. Η εταιρεία παραδέχεται ότι ενημερώθηκε για 39 περιπτώσεις μη φυσιολογικής υπερθέρμανσης και παραμόρφωσης. Κανείς από τους χρήστες δεν τραυματίσθηκε.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Κανεις απ'τους χρηστες δεν τραυματιστηκε?????

αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0α

Γιατι τι εχει βαλει μεσα στα λαπτοπ η Sony?? Μπαρουτι??

Ανώνυμος είπε...

sony και πρασινα αλογα ολα τα ιδια ειναι φτηνιαρικα Φασον σε πονηρα κινεζακια στα μονα που μπορεις να βασιστης ειναι τα επαγγελματικα λαπτοπ ibm-lenovo σειρες Τ & W dell latidude & presition HP elitebook και μερικα ακομη ακριβα αλλα κανεις την δουλεια σου και στο τελος βγαινεις κερδισμενος ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ.