Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Αλογοσκούφης: Δεν φταίνε οι υπουργοί για την κρίση. Ε μα και λίγο ντροπή!



Eγινε κι αυτό αγαπητέ αναγνώστα.

Τόσες μέρες που ρωτάμε "τις πταίει" για την οικονομική κρίση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μάθαμε ποιος ΔΕΝ φταίει. ΔΕΝ φταίνε οι Υπουργοί Οικονομικών, είπε ο κύριος Αλογοσκούφης σε χθεσινή ομιλία του στο LSE, δεν ξέρω μάλιστα αν φίλησε και σταυρό για του λόγου το αληθές.

“The ministers of finance are the last to blame — the pressure that exists on spending from society at large makes it extremely difficult and we are very unpopular,” George Alogoskoufis, finance minister from 2004 until 2009, told an audience at the London School of Economics late yesterday. “We try as ministers of finance to implement measures against the will of the governments and against the will of the people.”
(via Bloomberg BusinessWeek)

Μετάφραση
“Οι Υπουργοί Οικονομικών είναι οι τελευταίοι που έχουν το φταίξιμο — η πίεση που υπάρχει στα έξοδα από την κοινωνία γενικότερα κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα και δεν είμαστε καθόλου δημοφιλείς,” είπε ο Γεώργιος Αλογοσκούφης, Υπουργός Οικονομικών από το 2004 μέχρι το 2009, στο κοινό του London School of Economics χτες αργά. “Προσπαθούμε ως Υπουργοί Οικονομικών να εφαρμόσουμε μέτρα ενάντια στη θέληση της κυβέρνησης και ενάντια στη θέληση του λαού”

Κατάλαβες αναγνώστα; Ο Αλογοσκούφης τα... μέτρα τα εφάρμοζε ενάντια στην κυβέρνηση και τον λαό, ΠΑΛΕΨΕ λέμε ο άνθρωπος για να σώσει τη χώρα αλλά δεν τον άφησε η κυβέρνηση και τον εμποδίσαμε κι εμείς από πάνω.

Και λίγο ντροπή κύριε Αλογοσκούφη κι όλοι εσείς οι πρώην Υπουργοί – είτε οικονομικών είτε άλλοι. Πάνω που προσπαθούμε να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας εσείς να βγάζετε την ουρά σας απ’έξω.

Επικοινωνιακά και ουσιαστικά απαράδεκτος.

apneagr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ....ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ....ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..!!!

μαχαιρης είπε...

......η μεγαλυτερη ευθυνη μας σαν πολιτες ειναι οτι τολμαμε να σας επιρριπτουμε σ εσας καποια ευθυνη ενω θα επρεπε να σας εχουμε κανει και μνημειο η καλυτερα και καποιο ιερο ωστε να προσευχομαστε να περασει συντομα το απεχθες διαστημα μεχρι να επιστρεψετε και να μας.......σωσετε και παλι..........