Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Αποζημίωση 40.000 ευρώ στη φοιτήτρια που της έπεσαν σοβάδες στο πρόσωπο!!



Αποζημίωση 40.000 ευρώ κέρδισε τελικά η φοιτήτρια για την πτώση σοβάδων στο πρόσωπό της, στο κτίριο του Χημείου στη συμβολή τον οδών Ναυαρίνου και Χαρ. Τρικούπη. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο επιδίκασε το ποσό των 40.000 ευρώ σε φοιτήτρια, ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, η 21χρονη φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ πήγαινε να εισέλθει στο κτίριο του Χημείου για να παρακολουθήσει μάθημα της Σχολής της, έπεσε από τον 4ο όροφο του κτιρίου κομμάτι σοβά στο πρόσωπό της με αποτέλεσμα να πάθει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, συντριπτικό κάταγμα ρινικών οστών, θλαστικό τραύμα ριζορινίου με εκτεθειμένο αιμάτωμα ρινικών οστών και χόνδρων και θλαστικό τραύμα άνω χείλους.

1 σχόλιο:

μαχαιρης είπε...

.....προτεινω η εν λογω φοιτητρια η οποια ελαβε αυτο το δυσθεωρατο ποσο για την μικροτατη βλαβη την οποιαν υπεστη...να το καταθεση αμεσως στο ταμειο διασωσης την μητρος πατριδος η οποια την βοηθησε να λαβη την εμπειριαν αυτην και επιπροσθετως να καταθεση και το ισοποσον εις τον εργολαβον του δημοσιου τουτου εργου ωστε και αλλοι και αλλαχου να βιωσουν παρομοιας εμπειριας...